Nieuwsbrief

Bij jou ben ik thuis; Gevangen in liefde; Hanna uit de Gorzen

Gerda van Wageningen, Ietje Liebeek-Hoving, Julia Burgers-Drost

ISBN: 9789401906791
Uitgeverij: Z&K
Uitvoering: Book
Omvang: Onbekend
Afmeting: 216 mm x 143 mm x 49 mm
Verschijningsdatum: 06-06-2015
Taal: Nederlands
Genre: Streek- en familieromans

Bij jou ben ik thuis: Esmee Evenblij is een kundige, maar afstandelijke coassistent. Door haar manier van doen heeft ze weinig vrienden en leeft ze als een kluizenaar. Ze raakt overspannen en vertelt, voor ze het weet, alles aan haar nieuwe buurman Charles. Door zijn bemiddeling gaat ze helpen bij de opvang van gehandicapte kinderen in een tehuis op de Veluwe.

Gevangen in liefde: Na de dood van haar vader heeft Tamara het idee dat ze over haar moeder moet waken. Nieuwe relaties van haar moeder lopen keer op keer stuk, omdat Tamara geen andere man duldt op de plaats van haar vader. Deze houding heeft alles te maken met de waarheid over haar vaders dood. Pas als die bespreekbaarwordt, staat de deur naar de toekomst op een kleine kier.

Hanna uit de gorzen: Hanna woont eind negentiende eeuw met haar oma in de gorzen, op een van de Zuid-Hollandse eilanden. Net als haar oma weet ze veel van kruiden en heeft ze de gave door handoplegging pijn te verlichten. Als haar oma sterft, wordt ze keukenmeisje in een groot huis. De zoon des huizes kan zijn handen niet thuishouden en dit blijft voor Hanna niet zonder gevolgen.

€ 45,00 Niet op voorraad

Andere boeken van Gerda van Wageningen

Andere boeken van Ietje Liebeek-Hoving

Andere boeken van Julia Burgers-Drost