Nieuwsbrief

Wat we achterlaten

Rebecca Yarros

ISBN: 9789020544817
Uitgeverij: Z&K
Uitvoering: Book
Omvang: 389 pagina's
Verschijningsdatum: 16-11-2021
Taal: Nederlands
Genre:
'Wat we achterlaten' van Rebecca Yarros is emotioneel, aangrijpend en romantisch: Rebecca Yarros op haar best! Voor de fans van Colleen Hoover.

Georgia, de hoofpersoon in 'Wat we achterlaten' van Rebecca Yarros, moet helemaal opnieuw beginnen na haar scheiding: ze is haar huis in New York, haar vrienden en haar trots kwijt. Terug in Colorado ontmoet ze de arrogante bestsellerauteur Noah Harrison, die is gevraagd om de onvoltooide roman van haar overgrootmoeder Scarlett Stanton – een literair icoon – af te ronden. Met tegenzin gaat Georgia met hem aan het werk. Als Noah en Georgia een doos met brieven vinden, begrijpen ze waarom Scarlett het boek nooit heeft afgerond.

Rebecca Yarros is een meester in het schrijven van emotionele verhalen met een diepe laag, die toch warm en feelgood blijven. Dat is ook het geval voor 'Wat we achterlaten'. Eerder verschenen van haar hand de Renegades- en Flight & Glory-series, en de standalones 'De laatste brief' en 'De kleur van Colorado'. Perfect voor alle lezers van Colleen Hoover!

€ 9,99 Op voorraad

Direct bestellen »

Andere boeken van Rebecca Yarros

>