Nieuwsbrief

Aanmelden abonnement Citerreeks

U wilt u abonnee worden van de Citerreeks? Van harte welkom ! Meld u aan via onderstaand formulier. U ontvangt zo spoedig mogelijk de eerste zending thuis. Bovendien kunt u een GRATIS welkomstgeschenk ter waarde  van € 21,90  tegemoetzien, indien u voor minimaal een jaar een abonnement neemt op de Citerreeks.

 Welkomstgeschenk

Ontvang in augustus het nieuwste boekenpakket gratis thuis!

In Nieuw begin van Thea Zoeteman-Meulstee woont Simone samen met haar beste vriendin Bianca tegenover het ziekenhuis waar ze werkt. Ze probeert haar moeilijke jeugd te verwerken, maar het verleden laat haar echter niet met rust: haar broer Ruben doet zijn uiterste best het contact te herstellen. Simone zit hier niet echt op te wachten, maar dan raakt ze opnieuw in de problemen en komt Rubens hulp als een geschenk uit de hemel.

In Opnieuw gevangen van Aja den Uil-van Golen staat de geheimzinnige heer De Bie opeens op de stoep bij de ouders van de pas overleden tiener Joëlle van Duren. De oprechte belangstelling van het echtpaar Van Duren zet hem ertoe aan om hen zijn veelbewogen levensverhaal te vertellen. Stukje bij beetje weet hij de muur af te breken die hij om zich heen heeft gebouwd. Maar dan doet zich opnieuw een onvoorziene, ernstige situatie voor.

Aanmelden abonnee Citerreeks