Nieuwsbrief

Aanmelden abonnement Citerreeks

U wilt u abonnee worden van de Citerreeks? Van harte welkom ! Meld u aan via onderstaand formulier. U ontvangt zo spoedig mogelijk de eerste zending thuis. Bovendien kunt u een GRATIS welkomstgeschenk ter waarde  van € 21,90  tegemoetzien, indien u voor minimaal een jaar een abonnement neemt op de Citerreeks.

 Welkomstgeschenk

Ontvang een boekenpakket met zojuist verschenen titels gratis thuis!

Simone, de hoofdpersoon in Moedig verder van Thea Zoeteman-Meulstee, heeft een vreselijke jeugd gehad. Ze is jarenlang misbruikt door haar stiefvader en uiteindelijk leidde dat misbruik tot een zwangerschap, die ze met veel steun uit haar omgeving heeft voldragen. Haar dochter heeft ze na de geboorte afgestaan. Al deze gebeurtenissen hebben haar voor het leven getekend. Eén ding weet ze zeker: voor haar geen man meer. Zij blijft de rest van haar leven alleen. Maar dat verschijnt Jochem op het toneel en hij valt als een blok voor Simone. Helaas kan zij zich niet aan de liefde overgeven.

De 44-jarige Franny, hoofdpersoon in De derde dochter van Nettie Dees, loopt op alle terreinen vast: in haar huwelijk, in de opvoeding van haar twee kinderen, en in haar werk als verpleegkundige. Met haar familie heeft ze nauwelijks contact – de band met haar moeder, die ver weg woont, is ronduit slecht. Als ze elkaar al spreken, zijn het vaak nietszeggende telefoontjes. Totdat een vriendin Franny een boek geeft dat haar ontzettend raakt. Ineens komt Franny op een keerpunt in haar leven te staan.

Aanmelden abonnee Citerreeks