Nieuwsbrief

Blogbom: Grenzeloze liefde

Op 16 februari verschijnt bij Uitgeverij Zomer & Keuning de nieuwste roman van Kyra Rutgers: Grenzeloze liefde. In deze roman beschrijft Kyra een zeer persoonlijk en aangrijpend vluchtverhaal. Grenzeloze liefde is het aangrijpende, maar ook inspirerende verhaal van een vrouw die valt voor een man die uiteindelijk twee gezichten blijkt te hebben. Op 16 februari gaan we samen met zes enthousiaste bloggers naar Blackpool en laten ons meeslepen door dit prachtige verhaal. Lees hieronder wat onze bloggers van dit aangrijpende boek vinden.

Grenzeloze liefde

De roman Grenzeloze liefde van Kyra Rutgers is gebaseerd op ware gebeurtenissen uit haar eigen leven. Het verhaal begint in Blackpool, Engeland, begin jaren negentig. Julia beleeft een intens gelukkige tijd met haar man, de Iraanse zakenman Mohsen, en hun zoontje Omar. Haar nare jeugdjaren met een liefdeloze moeder heeft ze eindelijk achter zich gelaten. Maar dan komt haar schoonfamilie naar Engeland en verandert de idylle in een nachtmerrie. Als Mohsen op een dag samen met Omar verdwijnt, besluit ook Julia tot een drastische aanpak.

Kyra Rutgers (bekend van Buitenspel gezet) beschrijft in Grenzeloze liefde een zwarte bladzijde uit haar levensgeschiedenis zo eerlijk en aangrijpend op dat het niemand onberoerd zal laten.

Toen ik het boek dichtklapte, voelde ik me echt vereerd dat ik dit verhaal mocht lezen.

- Koukleum

Ik kan alleen maar zeggen: wow!

- Books.and.a.little.of.catsGrenzeloze liefde van Kyra Rutgers is een boek dat je tot het diepst in je ziel raakt.

- JudithBlogtSolo


Kyra's schrijfstijl is als thuiskomen. Een schrijfstijl die zo fijn is en waardoor je meteen wordt meegenomen in het verhaal.

- Little_book_addict

Het feit dat het boek is gebaseerd op een waargebeurd verhaal zorgt ervoor dat het boek nog een tijdje bij je blijft, wat een ontzettend mooi boek.

- Cup of Books

Grenzeloze liefde kruipt onder je huid!

- Veronique's boekenhoekje>