Nieuwsbrief

Z&K Book Bingo 2020 Reading Challenge

Zijn jullie ook zo’n fan van bingo? Wij bij Z&K in ieder geval wel! We houden van de spanning die erbij komt kijken; zal je met die felbegeerde hoofdprijs naar huis gaan? Want zeg nou zelf; ook al heb je die hoofdprijs helemaal niet nodig, en hoef je voor bingo eigenlijk niks te doen, tóch is dat gevoel van winnen tijdens een bingo onbeschrijfelijk. Helemaal als je nog maar 1 cijfertje moet! Om onze liefde voor bingo en boeken met jullie te delen, organiseren we dit jaar de eerste Z&K Book Bingo Reading Challenge waarbij je elke maand prachtige prijzen kunt winnen!

Book Bingo Juli

We hebben in juni weer genoten van jullie gebingo en wat deden er een hoop mensen mee! We hebben veel bingokaarten voorbij zien komen waar al aardig wat vakjes afgekruisd zijn en dat maakt ons erg nieuwsgierig wie van jullie die felbegeerde prijzenpot aan het einde van het jaar in de wacht gaat slapen!

Deze maand hebben we ook weer een superleuke prijs voor de winnaar van de Book Bingo. In juli maak je namelijk kans op een exclusieve Z&K magnetische boekenlegger, een exclusieve Z&K tote bag én één van de twee nieuwe paperbacks van Marina Folkers naar keuze. Ga jij voor Faye en Sean of voor Zoektocht terug?

Faye en Sean - Marina Folkers

In Faye en Sean wordt Faye als tienjarige door de ondoorgrondelijke Sean gered. Ze verklaart hem tot haar persoonlijke held. Als zij volwassen wordt, gaat ze op zoek naar zichzelf en de liefde. Maar staat haar vriendschap met Sean hierbij niet in de weg?

Sean heeft een moeilijke jeugd en alleen muziek houdt hem op de been. Dan komt de onhandige Faye in zijn leven en mede dankzij haar maakt hij zijn dromen waar. Maar durft hij ook te gaan voor wat hij het liefste wil in zijn leven?

Zoektocht terug - Marina Folkers

Wanneer Caitlin in Zoektocht terug een paar dagen met een vriendin naar Londen gaat, laat ze haar vriend Steven met tegenzin achter in het Noorden van Engeland. In de Britse hoofdstad kruisen heden en verleden elkaar geheel onverwachts. Al Caitlins zekerheden, zoals haar jarenlange, stabiele relatie met Steven, worden aan het wankelen gebracht. Ze klampt zich vast aan haar dromen, maar dit wordt haar moeilijk gemaakt door Max Jordan, een beroemde filmster die ook befaamd is om zijn charme. Hij rammelt met plezier aan haar overtuigingen en zet de boel nog meer op zijn kop. Lukt het Caitlin om de weg terug te vinden?

Hoe lang nog tot het einde van de juli bingo?

30
Dagen
14
Uren
00
Minuten
57
Seconden

Hè? Een Book Bingo?

Misschien heb je het al eens voorbij zien komen, maar misschien is dit ook wel de aller eerste keer dat je ervan hoort. Deze Book Bingo is een Reading Challenge waarbij je het hele jaar kunt sparen voor een rijtje of een volle kaart. Op de Z&K Book Bingo kaart zie je 24 vakjes met opdrachten (het middelste vakje met ons logo krijg je cadeau!). Al deze opdrachten gaan over een boek om te lezen, zo is er bijvoorbeeld een opdracht om een boek met een paarse cover of een boek met meer dan 400 bladzijdes te lezen. Ook staan er een aantal afbeeldingen van boeken, om dat vakje af te kunnen kruisen, zal je het boek dat op het plaatje staat moeten lezen.

Let op: voor elk boek dat je leest, mag je maar één vakje afkruisen. Je mag elk boek lezen voor deze challenge, dit hoeven niet per se Z&K boeken te zijn (maar dat zouden we natuurlijk wel extra leuk vinden!).

Elke maand verloten we een prijs onder alle deelnemers die een rijtje vol hebben. Dit kan zowel een horizontale, verticale of diagonaal rijtje zijn. Aan het einde van het jaar verloten we een mooi prijzenpakket onder alle deelnemers die de kaart helemaal vol hebben!

Gaaf! Ik wil meedoen!

Iedereen kan meedoen met deze Book Bingo. Je mag zelf kiezen of je elke maand meedoet of dat je slechts een paar keer mee doet. Elke maand maken we aan het begin van de maand bekend wat de prijs is waar die maand voor gebingood wordt, zo kan je voor jezelf bepalen of je mee wilt doen of dat je een maandje overslaat.

Wat moet je doen voor een maandelijkse prijs?

 1. Deel op instagram dat je meedoet met de Reading Challenge. Tag ons in je bericht en gebruik #ZKBookBingo
 2. Het is leuk als je ons en jouw volgers op de hoogte houdt van jouw progressie met #ZKBookBingo, maar dit is niet verplicht
 3. Heb je een rijtje vol? Deel dit dan op Instagram (post of story) en tag ons
 4. Mail vervolgens jouw ingevulde bingokaart en vertel welk boek je voor welke opdracht hebt gebruikt met een linkje naar jouw Goodreads of Hebban en je adresgegevens naar info@zomerenkeuning.nl
 5. De winnaar maken we via onze Instagram Stories bekend in de eerste week van de nieuwe maand!

Meedoen kan elke maand tot 23:59 uur op de laatste dag van de maand.

Wat moet je doen voor de ultieme volle kaart prijs aan het einde van het jaar?

 1. Doe mee met minstens één maandelijkse bingo
 2. Deel op Instagram (post of story) dat je je kaart vol hebt en tag ons
 3. Mail aan het einde van het jaar jouw ingevulde bingokaart en vertel welk boek je voor welke opdracht hebt gelezen met een linkje naar jouw Goodreads of Hebban en je adresgegevens naar info@zomerenkeuning.nl
 4. De winnaar maken we via onze Instagram Stories aan het begin van januari 2021 bekend

De prijs voor een volle kaart wordt verloot onder iedereen die een volle kaart heeft. Het gaat dus niet om snelheid!

Meedoen kan t/m 31 december 2020 23:59 uur.

Deze winnaars gingen jou voor!

 • Maartje de Groot (januari)
 • Marieke de Silva (februari)
 • Axelle Lescroart (april)
 • Kimberly Postema (mei)
 • Bregje van de Weijer (juni)

Deze prijzen heb je gemist

Januari

Limited edition quote print gesigneerd door Mia Sheridan en een boekenlegger van De wensmuur.

Februari

Het aller eerste exemplaar van de nieuwe Z&K tote bag en magnetische boekenlegger gesigneerd door Petra Kruijt.

Maart

De prijs van maart is doorgeschoven naar april!

April

Een gesigneerd exemplaar van Grenzeloos van Lis Lucassen en een exclusief geprint en gesigneerd exemplaar van Niet normaal meer van Marina Folkers.

Mei

Een van de eerste exemplaren van de Z&K tote bag en een reeds verschenen Z&K boek naar keuze.

Juni

Een van de eerste exemplaren van de Z&K tote bag en Z&K magnetische boekenlegger en De waarheid van Colleen Hoover.