Nieuwsbrief

Vandaag verschenen: e-books van Leni Saris

29-11-2021

Vandaag zijn er wel 4 e-books verschenen van Leni Saris. In haar boeken gaat het over de liefde in een wereld vol met aardige mensen.

Wie is Annabelle

In Wie is Annabelle van Leni Saris weet Annabelle soms zelf niet eens wie zij is. Annabelle hanteert namelijk verschillende schuilnamen en leidt tweede levens. Zo was ze de Assepoester van haar families, maar schrijft ze als Arjan Hopstra misdaadromans, als Adina Lejeune interessante columns, is ze als Adelheid Tessorius een literair mysterie en schrijft ze als Alexa Simplé vurige romans. Annabelle spint een web van leugens waardoor zelfs haar vriend en bekende acteur Ronald de weg kwijt raakt. Lukt het Annabelle Ronald te laten zien wie ze écht is? Leni Saris schrijft al jaren romans en is een zeer bekende romanauteur. Van haar hand verschenen onder andere de bekende Daelheym-Saga.

Concertwals

In Concertwals van Leni Saris is Ellen al als jong meisje weg van klassieke muziek. Tijdens een schooloptreden hoort ze de concertwals van Moskowski en Ellen zal nooit meer dezelfde zijn. Als ze later Sander ontmoet, legt ze geen verband tussen deze jonge man en de beroemde jonge pianist Alexander. Ze worden verliefd, maar Sander blijkt een moeilijk jongen om écht te leren kennen. Pas als Ellen later de geheimen van de teruggetrokken Sander ontdekt, besluit ze hem te helpen. Leni Saris schrijft al jaren romans en is een zeer bekende romanauteur. Van haar hand verschenen onder andere de romans Ballade voor Pamela en Bloemen voor Bettina.

Daar was eens

In Daar was eens van Leni Saris ontvlucht Ilja het ouderlijk huis en wordt ze assistente van een fotograaf. Ze lijkt aanleg te hebben voor fotograferen en wordt door mevrouw Aulaire gevraagd om haar achterkleinkinderen te fotograferen. Ze ontmoet naast alle achterkleinkinderen ook haar kleinzoon Rolf. Als mevrouw Aulaire ziek wordt, wordt Ilja gevraagd om de zorg van Rolfs moederloze kinderen over te nemen. Rolfs koele reactie op dit nieuws zorgt ervoor dat hun sprookje ver weg is… Leni Saris schrijft al jaren romans en is een zeer bekende romanauteur. Van haar hand verschenen onder andere de romans Concertwals en Bloemen voor Bettina.

De bonte tuin

In De bonte tuin van Leni Saris verloopt Tirza’s vakantie met haar collega Maren anders dan gedacht. Maren raakt spoorloos en een onbekende man verzoekt Tirza een boodschap aan haar broer over te brengen. Marens broer blijkt de bekende journalist Grisjo te zijn en Tirza ontrafelt langzaam de geheimen die De bonte tuin, een kostbare ets, met zich meedraagt. Lukt het Tirza de waarheid boven water te krijgen en tegelijkertijd haar gevoelens voor Grisjo een plek te kunnen geven? Leni Saris schrijft al jaren romans en is een zeer bekende romanauteur. Van haar hand verschenen onder andere de romans Daar was eens en Concertwals.

>