Vandaag verschenen: Prachtige e-boeken van Olga van der Meer

09-04-2021

Vandaag zijn er maar liefst 4 boeken van Olga van der Meer verschenen als e-book bij Uitgeverij Zomer & Keuning.

De prijs van succes

In De prijs van succes van Olga van der Meer snakt jonge moeder Maxine naar meer uitdaging. Ze leeft, samen met haar man Tim en dochtertje Rowena, een eenvoudig en simpel leven. Ooit was ze een opgewekte, wat gemakzuchtige jonge vrouw, maar na haar huwelijk met Tim zit ze in een sleur. Wanneer ze ontdekt wordt door een castingagent, slaat Maxines leven een nieuwe weg in. Helaas wordt haar man Tim steeds ongelukkiger met haar nieuw verworven sterrenstatus. Lukt het Maxine en Tim om, ondanks hun verschillende wensen en verwachtingen, hun huwelijk te redden?

Ze noemden haar Charlie

In Ze noemden haar Charlie van Olga van der Meer spreidt Charlotte Berger op eenentwintigjarige leeftijd eindelijk haar vleugels en verlaat haar ouderlijk huis. Ze is altijd zeer beschermd opgevoed en weet niets van het leven buiten haar dorp af. Ze komt te wonen in een verbouwd grachtenpand, samen met zeven andere mensen die een hechte vriendengroep vormen. Zelf heeft Charlotte moeite om op eigen benen te staan en gedreven door eenzaamheid begint ze een verhouding met haar charismatische, en tevens getrouwde, baas Henk. De relatie met Henk heeft geen schijn van kans omdat hij zijn gezin niet wilt verlaten, maar Charlotte bouwt roze toekomstdromen om hun relatie en lijkt alle waarschuwingen van de mensen om haar heen te negeren. Dat heeft grote gevolgen…

Zomaar een huwelijk

Zomaar een huwelijk van Olga van der Meer gaat over Agnes en Koen die op jonge leeftijd trouwen. Het pasgetrouwde stel is ervan overtuigt dat hun toekomst voortaan rozengeur en maneschijn zal zijn, maar wanneer de realiteit ineens tegen lijkt te vallen, komt hun huwelijk in zwaar weer terecht. Agnes krijgt een miskraam en verliest haar baan. Koen lijkt door de problemen en financiële zorgen zijn gokverslaving niet langer in de hand te hebben. Maar hoewel Koen beterschap belooft en hun relatie een tijdlang beter lijkt te gaan, dienen zich nieuwe problemen aan. Het geduld van Agnes wordt zeer op de proef gesteld. Lukt het Agnes en Koen om hun relatie te herstellen?

Onverwerkt verleden

In Onverwerkt verleden van Olga van der Meer probeert Mireille nog iets van haar huwelijk met Laurens te maken. Helaas wordt ze na een vakantie door hem aan de kant geschoven en moet ze proberen om in haar eentje haar leven weer op te pakken. Al snel krijgt Mireille een relatie met Dolf, die eveneens gescheiden is en ook de last van het verleden met zich mee draagt. Samen proberen ze hun verleden achter zich te laten, maar als de nodige strubbelingen toch om de hoek komen kijken, zijn de problemen voor Mireille en Dolf nog niet voorbij.

>