Deze zomer bij Z&K!

13-03-2021

De nieuwe zomeraanbieding van Z&K is uit! Deze heerlijke feelgood, fantasy en romans zullen deze zomer verschijnen. Vanaf vandaag zijn alle boeken al te reserveren bij boekenwereld!

Het huis onderaan de klif

In Het huis onderaan de klif van Sharon Gosling is chef Anna na een verbroken relatie van twintig jaar toe aan een nieuwe start. Ze verhuist naar Crovie, een klein vissersdorpje aan de oostkust van Schotland, maar eigenlijk heeft ze meteen spijt. Zodra ze het dorp en de mensen beter leert kennen, vindt ze ook zichzelf en haar liefde voor koken weer terug. Ze besluit haar keuken om te toveren in een kleine lunchclub. Haar leven lijkt eindelijk weer de goede kant op te gaan, zolang niets haar nieuwgevonden geluk verpest… Het huis onderaan de klif is een heerlijke romance om bij weg te dromen. Voor de lezers van Katie Fforde en Santa Montefiore.

Het huis onderaan de klif verschijnt op 24 augustus 2021 als paperback en e-book.

Een gouden gloed over Ruby Falls

De zussen van Jewel Island #2

Een gouden gloed over Ruby Falls van Holly Martin is het tweede deel van De Zussen van Jewel Island-serie, over de zussen Aria, Clover en Skye.

Clovers leven is compleet! Ze is weer terug op Jewel Island, runt het familiehotel met haar zussen en is dolgelukkig. Hoewel... er mist één ding. Een paar jaar geleden is ze bedrogen door haar ex en sindsdien heeft ze zich niet meer open durven stellen voor de liefde. De knappe Angel Mazzeo wil haar helpen om weer aan het daten te slaan. Maar friends with benefits groeit al snel uit in iets meer… 'Een gouden gloed over Ruby Falls' van Holly Martin is een heerlijk feelgoodverhaal. Lees ook de andere delen van deze sprankelende serie: Het familiehotel van Sapphire Bay en De zoete verleiding van Emerald Cove.

Een gouden gloed over Ruby Falls verschijnt op 6 juli 2021 als paperback en e-book.

De zoete verleiding van Emerald Cove

De zussen van Jewel Island #3

Skye en Jesse in De zoete verleiding van Emerald Cove van Holly Martin kennen elkaar al jaren: ze zijn buren geweest, beste vrienden en ze waren zelfs kort getrouwd. Het contact is al een tijdje verwaterd, maar nu Skye met haar zussen het familiehotel op Jewel Island runt, komt ze Jesse weer tegen. Skye wil hem eindelijk vertellen wat ze voor hem voelt, maar durft ze haar hart weer open te stellen voor Jesse? 'De zoete verleiding van Emerald Cove' is het derde en laatste deel van de heerlijke feelgood-serie De zussen van Jewel Island.

De zoete verleiding van Emerald Cove verschijnt op 14 september 2021 als paperback en e-book.

Spoileralert

Spoileralert van Olivia Dade is een heerlijke rom-com over April, die haar fan fiction en cosplay-hobby voor iedereen verborgen houdt. Als ze besluit een foto te posten waarop ze verkleed is als een personage uit een populaire tv-serie, gaat ze viral, zowel bij supporters als bij haters die reageren op haar plus-size. Maar als Marcus, de hoofdrolspeler uit de serie en stiekem ook een anonieme fan fiction-schrijver, haar foto en de negatieve reacties ziet, besluit hij haar op date te vragen. De date verloopt rampzalig, maar dan blijkt dat ze elkaar al beter kennen dan gedacht. Olivia Dade schreef met Spoileralert een aangrijpende romance over hoe je blij kunt zijn met jezelf.

Spoileralert verschijnt op 13 juli 2021 als paperback en e-book.

De laatste halte

De laatste halte van bestsellerauteur Casey McQuiston gaat over de cynische August, die naar New York City verhuist. Ze gelooft niet in magie, het lot en de overdreven liefde uit de films. Maar dan ontmoet ze een geweldig meisje in de trein. De mysterieuze en charmante Jane weet August op te vrolijken. Er is alleen één groot probleem: Jane ziet er niet alleen uit als een rocker uit de jaren ’70, dat ís ze ook. Jane zit al jaren vast in de trein. August wil haar helpen, maar dan moet ze wel leren geloven in het onmogelijke. De laatste halte van Casey McQuiston is een unieke roman met humor, romance én tijdreizen. Eerder verscheen van McQuiston de populaire rom-com Rood, wit & koningsblauw.

De laatste halte verschijnt op 15 juni 2021 als paperback en e-book.

Betoverd Toscane

Vijf Nederlandse vrouwen gaan in Betoverend Toscane van Annemartien Berkelaar op beeldhouwcursus op een landgoed in Italië, ieder met een ander doel. Zo is er de 28-jarige Chloë, op zoek naar de liefde van haar leven, terwijl de 35-jarige Baukje juist vlucht voor haar opdringerige ex. Fenna kampt met een legenestsyndroom en Suzan verloor onlangs haar man, waardoor ze haar zin in het leven kwijt is. Tot slot is er Anouk, die niets liever wil dan haar hart volgen, maar nog koudwatervrees heeft. In deze feelgoodroman van Annemartien Berkelaar krijgen lezers er vijf nieuwe vriendinnen bij en wanen ze zich een paar heerlijke uren in Toscane.

Betoverend Toscane verschijnt op 17 augustus 2021 als paperback en e-book.

Uit bloed en as

Bloed en as #1

Uit bloed en as van Jennifer L. Armentrout gaat over Poppy, die nooit zeggenschap heeft gehad over haar eigen leven. Als Maiden leeft ze alleen: ze wordt nooit aangeraakt, nooit naar haar omgekeken en nooit met haar gesproken. De hele toekomst van het rijk rust op haar schouders, want ze moet tijdens haar Ascension waardig worden bevonden door de goden. Hoe kan ze ooit aan die verwachtingen voldoen? Dan ontmoet ze Hawke, een bewaker die ervoor moet zorgen dat Poppy haar Ascenion zal volbrengen, én iemand die haar hoofd en hart totaal op hol brengt. 'Uit bloed en as' is het eerste deel van de bloedstollende nieuwe Blood and Ash-serie van Armentrout. Armentrout won met dit boek de Goodreads Choice Award Best Romance 2020.

Uit bloed en as verschijnt op 7 september 2021 als paperback en e-book.

Onverschrokken

Flight & Glory #5
Twee jaar nadat de man van wie ze hield is gedood in Afghanistan, probeert Morgan haar leven weer bij elkaar te rapen. Haar strandhuis in de Outer Banks is toe aan renovatie en dat project is de perfecte afleiding. Maar ook haar nieuwe knappe buurman eist haar aandacht op… Als alleenstaande vader en reddingspiloot Jackson zijn buurvrouw Morgan ontmoet, is er meteen een klik, maar Morgan heeft een hoge muur om zich heen gebouwd. Kan Jackson daar doorheen breken?


Onverschrokken van Rebecca Yarros is het hartverwarmende vijfde deel en het slot van de populaire Flight & Glory-serie. Eerder verschenen Onverminderd, Onbereikbaar, Onverwacht en Onweerstaanbaar.

Onverschrokken verschijnt op 22 juni 2021 als paperback en e-book.

Zuidenwind

Kompas #1

Zuidenwind van Brittainy C. Cherry gaat over Kennedy. Na het overlijden van haar dochtertje en het beëindigen van haar huwelijk, verhuist ze naar het kleine dorpje Havenbarrow. Daar loopt ze de chagrijnige Jax tegen het lijf. Hij staat bekend als het zwarte schaap van het dorp en vanaf hun eerste ontmoeting hebben de twee een hekel aan elkaar. Maar wanneer ze erachter komen dat ze elkaar al eerder ontmoet hebben, komen er herinneringen naar boven drijven die geen van beiden hadden zien aankomen. Zuidenwind van Brittainy C. Cherry is het eerste deel van haar geweldige Kompas-serie. 

Zuidenwind verschijnt op 10 augustus 2021 als paperback en e-book.

Retourtje Elzas

Droom weg naar de Elzas met Retourtje Elzas van Margreet Maljers. Net als Jany genoeg geld bij elkaar gespaard heeft voor haar sabbatical, belt haar vroegere vriendin Lydia met een noodkreet. Jany is wantrouwig, want Lydia stond erom bekend dat ze mensen voor haar karretje spande. Toch laat ze zich overhalen, op voorwaarde dat ze genoeg tijd zal hebben om de Elzas te verkennen. Het is het begin van een levensveranderende tijd, en niet alleen voor Jany. Lezers zullen Jany in hun hart sluiten in dit romantische en schilderachtige verhaal van Margreet Maljers.

Retourtje Elzas verschijnt op 3 augustus 2021 als paperback en e-book.

Liefde & ananas

Liefde en ananas gaat over Anna. Ze is net dertig, maar is bepaald nog niet waar ze wil zijn. Ze is al jaren niet verliefd geweest, woont in een studentenflat en kan op haar werk niet doorgroeien. Via dat werk ontmoet ze wél een aantal leuke mannen. Tenminste, dat denkt ze, want ze ontdekt helaas al snel dat er telkens weer wat mis mee is. Of is er is soms iets mis met háár? Isabelle Paz Soldan schrijft in Liefde en ananas grappig en herkenbaar over het leven van een single dertiger.

Liefde & ananas verschijnt op 1 juni 2021 als paperback en e-book.

De kleine theetuin in de duinen

Reis mee naar Texel in De kleine theetuin in de duinen van Anne West. Nichtjes Rosa en Fleur groeiden op met de bakkerij met theetuin van hun grootouders in de Texelse duinen. Nu, jaren later, staat de bakkerij aan de rand van de afgrond en is de relatie tussen Rosa en Fleur bekoeld. Ze worden gedwongen samen te werken én hun eigen leven onder de loep te nemen. Anne West brengt met dit eerste deel van een gloednieuwe trilogie een feelgoodroman vol warmte, sfeer en herkenbare details.

De kleine theetuin in de duinen verschijnt op 8 juni 2021 als paperback en e-book.

Vraag het aan Veerle

Sportschool #1

Vraag het aan Veerle is het eerste deel van de Sportschooltrilogie van Renée Olsthoorn. De 23-jarige Veerle bezoekt al jaren trouw haar sportschool als er een vacature komt. Ze solliciteert en wordt prompt aangenomen als baliemedewerker én Zumba-instructrice. Nice, nu kan ze sporten én geld verdienen! Met haar zonnige, empathische karakter wordt Veerle al snel een soort vertrouwenspersoon voor de sportschoolbezoekers. Maar haar eigen leven heeft ze niet zo best op orde… Hoe goed je advies aan anderen ook is, je eigen leven beoordelen is een stuk lastiger, blijkt in het eerste deel van deze sprankelende trilogie van Renée Olsthoorn.

Vraag het aan Veerle verschijnt op 31 augustus 2021 als paperback en e-book.

>