Alle boeken van Nicola May op volgorde

Britse feelgood op z'n best - dat is wat je vindt bij Nicola May. Heerlijke verhalen over sterke vrouwen, hechte gemeenschappen en interessante huisdieren... Hier lees je welke boeken ze allemaal heeft geschreven en in welke volgorde ze je moet lezen! 

Cockleberry Bay-serie

#1

Het zit hoofdpersoon Rosa Larkin niet mee. Haar leven in Londen is een complete puinhoop. Als ze een vervallen winkel erft in een dorpje in Devon besluit ze het een kans te geven en vertrekt met haar teckel Hot naar Devon. 

#2

Rosa heeft alles wat haar hartje ooit begeerde. Ze runt een eigen winkeltje en heeft de liefde leren kennen. Maar liefde kent ups en downs, en dat ontdekt ook Rosa al snel. 

#3

 Rosa runt een succesvol café en ze wil graag een eigen gezinnetje beginnen. Ze denkt er daarom over na om haar geërfde winkeltje te verkopen, maar dat gaat niet zomaar. 

#4

Nu het winkeltje en het café in goede handen zijn, is Rosa op zoek naar een nieuwe uitdaging. Ze besluit zich te focussen op Neds Nieuwe Kans, het goede doel dat is opgezet in de nagedachtenis van haar overgrootvader. 

Over Nicola May

De Britse Nicola May is een self-made schrijver, die haar eerste boeken uitbracht in eigen beheer en het schopte tot bestsellerauteur. Het eerste deel van haar Cockleberry Bay-serie, Het winkeltje in Cockleberry Bay, stond een maand lang op nummer 1 in de Amazon Kindle Store.

Ferry Lane-serie

#1

De 33-jarige Kara droomt van een opleiding tot bloemist. Ze kan haar alleenstaande vader echter niet in de steek laten en dus kiest ze voor the next best thing: bloemen verkopen op de markt. Als er meerdere dingen gebeuren die Kara’s leven op z’n kop zetten, ontdekt ze dat je er niet voor anderen kunt zijn als je er niet in de eerste plaats voor jezelf bent.

#2

Toen Star, de hoofdpersoon in De sterrenhemel boven Ferry Lane, op zestienjarige leeftijd zwanger raakte, dacht ze dat haar leven over was. Nu is ze drieëndertig, moeder van Skye en de eigenaar van de succesvolle sieradenkraam op Ferry Lane Market en is ze dolgelukkig met haar leven. Hoewel... 

#3

In het laatste deel van de Ferry Lane-serie, wordt de 39-jarige kunstenares Glanna door de liefde getroffen. En hard ook. Als ze de mysterieuze en fascinerende Isaac Benson ontmoet, vergeet ze spontaan haar gebroken hart en haar single status.

Standalones

Mr. Swipe Right is een sexy feelgoodroman Nicola May, waarin de verlegen Cali besluit om na een verbroken huwelijk een profiel aan te maken op een datingapp. Als Tinder-maagd verkent ze haar opties en ze stapt steeds verder uit haar comfortzone.

In de novelle Kerst met Evie lees je het bijzondere verhaal van de Londense Evie. Twee dagen voor de kerst biecht haar vriend op dat hij een een affaire heeft en bij haar weggaat. Evies hart is gebroken en ze besluit haar verdriet te verdrinken met haar beste vriendin Bea. 

>