Lees hoe het allemaal begon in de Lux-prequel Shadows

28-05-2019

De Lux-serie is eindelijk compleet! De spannende prequel, Shadows, is vandaag verschenen. Ga voor de laatste keer in deze serie terug naar het universum van de Luxen, en laat je meeslepen met het verhaal van Beth en Dawson, het begin van het avontuur.

Shadows is de prequel voor de echte fans van de Lux-serie van Jennifer L. Armentrout. Niet Katy en Daemon, maar Daemons broer Dawson en Bethany staan in Shadows centraal. Dawson wil zijn identiteit als Luxen verborgen houden, dus een relatie beginnen met een mens is geen optie. Maar de aantrekkingskracht tussen hem en Bethany valt niet te ontkennen. De geheimen die hij met zich meedraagt, veranderen haar leven voorgoed. Deze novelle van Jennifer L. Armentrout is echt een toevoeging voor iedereen die de Lux-serie heeft verslonden. Het geeft een completer beeld van zowel Bethany en Dawson als van het begin van de ‘mensenhaat.’

“Eindelijk het verhaal van Bethany en Dawson. Romantisch en hartverscheurend, je leest het in één ruk uit. Shadows voegt écht wat toe aan de Lux-serie!” – LeaveNoStoryBehind.nl

De Nederlandse editie van Shadows is nu overal in Nederland verkrijgbaar als paperback, e-book en audioboek. Bestel jouw exemplaar bij onze betrouwbare online verkooppartner Boekenwereld!

De Lux-serie

De Lux-serie bestaat uit Shadows, Obsidian, Onyx, Opal, Origin en Opposition.

Binnenkort bij Z&K: de Origin-serie!

Als je dacht dat je de complete wereld van de Luxen en Origins al kende heb je het mis… Armentrout komt met een gloednieuwe spin-off serie van de populaire Lux-serie.

The Darkest Star is het eerste deel van de spannende trilogie in de Origin-serie,  waarin de jonge Evie de buitenaards knappe Luc ontmoet. Evie denkt in eerste instantie dat Luc “gewoon” een Luxen is, maar al snel komt ze erachter dat hij nog veel machtiger, invloedrijker en gevaarlijker is.

De Origin-serie bestaat uit The Darkest Star (verschijnt juli 2019), The Burning Shadow (verschijnt oktober 2019) en The Brightest Night (verschijnt najaar 2020).

De Armentrout nieuwsbrief

Wil jij op de hoogte blijven van al het nieuws rondom Jennifer Armentrout? Meld je dan nu aan voor de speciale Armentrout nieuwsbrief. Zo ben jij altijd de eerste die het nieuws rondom deze auteur en haar boeken te weten komt!

  •  *
  • naam@bedrijf.nl
>