Ga terug naar het universum van de Luxen: ‘The Burning Shadow’ is vandaag verkrijgbaar

08-10-2019

Na maanden is het eindelijk zo ver: Jennifer Armentrout is terug! Vandaag verschijnt The Burning Shadow, deel 2 in de Origin-serie. Ga terug naar het universum van de Luxen en volg Evie op het tweede deel van haar spannende avontuur.

In The Darkest Star ontmoet de jonge Evie de buitenaards knappe Luc. Evie denkt in eerste instantie dat Luc “gewoon” een Luxen is, maar al snel komt ze erachter dat hij nog veel machtiger, invloedrijker en gevaarlijker is. En uiteraard valt ze als een blok voor hem. In het nieuwste deel in de Origin-serie. The Burning Shadow, kan Evie zich niets meer herinneren van haar ontmoeting met Luc. Ze is al een paar maanden haar geheugen kwijt. Ze gaat op zoek naar het antwoord op de vraag wie ze is en wie ze was, en belandt daarbij steeds dieper in de wereld van de Luxen. Al snel zal ze ontdekken dat als je daar eenmaal in zit, je er niet zo makkelijk meer uit komt.

“The Darkest Star is een fantastisch boek en een feest voor elke LUX-fan. […] De personages sluit je direct in je hart. En je kan goed genieten van de humor en de romantiek.” – Reviews & Roses over The Darkest Star

De Nederlandse editie van The Burning Shadow is nu overal in Nederland verkrijgbaar als paperback en e-book. Het Nederlandstalige audioboek verschijnt over 2 weken!

Bestel jouw exemplaar vandaag nog bij onze betrouwbare online verkooppartner Boekenwereld en ontvang nu een exclusieve boekenlegger.

De Origin-serie

De Origin-serie bestaat uit The Darkest Star, The Burning Shadow en The Brightest Night (verschijnt najaar 2020).

De Lux-serie

De Lux-serie bestaat uit Shadows, Obsidian, Onyx, Opal, Origin en Opposition.

De Armentrout nieuwsbrief

Wil jij op de hoogte blijven van al het nieuws rondom Jennifer Armentrout? Meld je dan nu aan voor de speciale Armentrout nieuwsbrief. Zo ben jij altijd de eerste die het nieuws rondom deze auteur en haar boeken te weten komt!

  •  *
  • naam@bedrijf.nl

>