Nieuw in het universum van Lux: ‘The Darkest Star’ is vanaf vandaag verkrijgbaar

23-07-2019

Eindelijk is het zover! Na de Lux-serie komt Jennifer L. Armentrout met het eerste deel van de spin-off serie Origin: The Darkest Star! Ga terug naar het universum van de Luxen en laat je meeslepen in het spannende verhaal over Evie en de mysterieuze Origin Luc.

The Darkest Star is het eerste deel van de spannende trilogie in de Origin-serie. Jennifer’s vertrouwde humor en spannende acties, die het verhaal weer gelijk op zijn kop zetten, brengen je weer terug in de vertrouwde wereld die we kennen van de Luxen. het is alweer vier jaar geleden dat de mensheid de oorlog tegen de aliens won, en de goedaardige Luxen leven in openheid onder de mensen. In The Darkest Star ontmoet de jonge Evie de buitenaards knappe Luc. Evie denkt in eerste instantie dat Luc “gewoon” een Luxen is, maar al snel komt ze erachter dat hij nog veel machtiger, invloedrijker en gevaarlijker is. Als je dacht dat je de complete wereld van de
Luxen en Origins al kende heb je het mis…

“De Origin serie is heel goed los te lezen van de Lux serie, ondanks dat sommige personages wel in beide series voorkomen” – In de Boekenkast over The Darkest Star

De Nederlandse editie van The Darkest Star is nu overal in Nederland verkrijgbaar als paperback, e-book en audioboek. Bestel jouw exemplaar bij onze betrouwbare online verkooppartner Boekenwereld!

 

De Origin-serie

De Origin-serie bestaat uit The Darkest Star, The Burning Shadow (verschijnt op 8 oktober 2019) en The Brightest Night (verschijnt najaar 2020).

De Lux-serie

De Lux-serie bestaat uit Shadows, Obsidian, Onyx, Opal, Origin en Opposition.

De Armentrout nieuwsbrief

Wil jij op de hoogte blijven van al het nieuws rondom Jennifer Armentrout? Meld je dan nu aan voor de speciale Armentrout nieuwsbrief. Zo ben jij altijd de eerste die het nieuws rondom deze auteur en haar boeken te weten komt!

  •  *
  • naam@bedrijf.nl
>