Blogtour: Storm & Fury

Veel van jullie waren super enthousiast vanwege de Dark Elements-serie en jullie stonden dan ook te popelen om de spin-off Harbinger-serie. Je aanvragen zijn gehoord, want het is eindelijk zo ver! Op 26 januari 2021 verschijnt Storm and Fury, deel 1 in deze bloedstollende serie over wachters en demonen. Ga jij mee met onze bloggers tijdens dit spannende avontuur?

Storm and Fury

Trinity is de laatste van haar soort. Ze heeft een bijzondere gave en leeft al jaren op een geheime locatie, bewaakt door de wachters. Als de demonen ontdekken wat haar kracht is, zullen ze haar vermoorden. Als Trinity hoort dat er buiten iets leeft dat zowel demonen als wachters vermoordt, stort haar wereld in. Ze kan niet anders dan uit haar veilige omgeving vertrekken om zichzelf en haar familie te beschermen.

Storm and Fury is het eerste deel van de Harbinger-serie van Jennifer L. Armentrout, een spin-off van de eerder verschenen Dark Elements-serie.

Er zit een mysterieuze factor in, waardoor je steeds verder wilt lezen om er achter te komen wat het geheim nu is.

- Bright Blue BooksStorm and Fury is een heerlijk boek dat je in een zucht uitleest en zeer verslavend is.

- Reviews & Roses
Armentrout deinst niet terug voor verwondingen, gebreken en plottwists. Dit, naast het gevoel weer helemaal thuis te zijn in de serie, zorgt ervoor dat dit weer een heerlijk, sexy begin is van een geweldige YA-fantasyserie.

- Books, Beers and Beyond

Jennifer Armentrout schrijft erg beeldend, wat ervoor zorgt dat ik de plekken waar Trinity is goed voor mij kan zien.

- Books and ParisHet is zo mooi opgebouwd dat je mee wordt genomen in een verhaal wat je niet meer lost kan laten.

-Serendipity Books


Interessante personages, plot twists, actie en wat romantiek. Dit verhaal heeft het allemaal!

- My Winged Books


Het is zo fijn geschreven, zo easy-going en te veel dingen zijn zo onwijs herkenbaar dat ik erdoorheen vlieg, en dat is fijn…. en ook weer niet, want uit is uit.

- Banger Sisters

Jennifer heeft echt weer een meesterlijk begin van een nieuwe serie geschreven, waarbij er aardig wat bekende uit de Dark-Element serie meespelen.

- Bezeten boeken

In één woord vind ik dit boek dus: GE-WEL-DIG!

- Magic of Books

Storm & Fury heeft aan al mijn verwachtingen voldaan en misschien nog wel meer.

- Bookstamel

>