Tips voor jouw herfst TBR

04-11-2023

Inmiddels is het alweer een volle maand herfst. Dit is bij Zomer & Keuning hèt leesseizoen. Heerlijk een boek lezen op de bank met een dekentje, kopje thee en een koekje terwijl het buiten donker wordt; de ultieme herfstvibe. 

Kun je jezelf hier ook in vinden maar heb je nog geen herfst TBR? Geen zorgen, wij hebben drie boeken voor je op een rijtje gezet waarmee jij ontspannen de herfst door kan komen!


Weer op de rit van feelgoodauteur Anja Janssen is een heerlijke herfstromance op een cowboyranch in Colorado. De 28-jarige Robin is dierenarts in Nederland, maar stiekem droomt ze ervan om als veearts aan de slag te gaan. Dus als er een vacature online komt voor een ranch in Colorado, grijpt ze haar kans. Wat het nóg leuker maakt, is dat de ranch eigendom is van de familie van Sam McGuire, countryzanger én Robins tieneridool. Maar als ze eenmaal geland is, slaat haar droom om in een herfststorm. De cowboys zitten helemaal niet te wachten op een vrouwelijke veearts. Zal Robin erin slagen hun vertrouwen te winnen?

Deze slow burn romance in een heerlijke herfstsetting is perfect om doorheen te bladeren terwijl de blaadjes van de bomen vallen.


In Een gouden gloed over Ruby Falls van Holly Martin is Clovers leven compleet. Ze is weer terug op Jewel Island, runt het familiehotel met haar zussen en is dolgelukkig. Hoewel... er mist één ding. Een paar jaar geleden is ze bedrogen door haar ex en sindsdien heeft ze zich niet meer open durven stellen voor de liefde. De knappe Angel Mazzeo wil haar helpen om weer aan het daten te slaan. Maar friends with benefits groeit al snel uit in iets meer…

Lees ook de andere delen van deze sprankelende serie: Het familiehotel van Sapphire Bay en De zoete verleiding van Emerald Cove

Dit is een vermakelijk feelgoodverhaal om op een knusse plek in één zitting uit te lezen.Op de vlucht voor haar verleden komt de achtentwintigjarige Tilly Parker terecht in het kleine dorpje Kingsfield, waar ze hoopt haar leven in rust en vrede opnieuw te kunnen opbouwen. Als ze een moestuintje neemt bij de plaatselijke volkstuinen aan Ivy Lane komt ze er al snel achter dat dat niet zo makkelijk zal zijn. De andere tuiniers willen maar al te graag vrienden worden met Tilly en blijven haar uitnodigen voor plaatselijke evenementen. Zal het Tilly lukken zich afzijdig te houden of weten de dorpsbewoners haar hart te veroveren?

Cathy Bramley heeft het ultieme cozy romance boek geschreven waar je een warm drankje bij wilt drinken. Als je houd van de found family trope is dit een boek voor jou!

>