Blogtour: Alles wat ze aanraakt

Het is weer tijd voor een nieuwe Jennifer L. Armentrout! Deze keer hebben we Alles wat ze aanraakt voor jullie. Dit is de vertaling van Cursed, een standalone duister en modern sprookje over een meisje dat plotseling een heel bijzondere gave heeft. Samen met 10 bloggers gaan we dit boek lezen en alle recensies kan je hier terugvinden!

Alles wat ze aanraakt

Doodgaan is kut – daar weet Ember McWilliams alles van. Na een noodlottig auto-ongeval heeft haar zusje haar teruggehaald, maar niet zoals het vroeger was. Alles wat Ember aanraakt, gaat dood. Dus leeft ze volgens een no-touch policy voor alles wat leeft. Dus ook jongens. Dan ontmoet ze Hayden. Hij zegt dat haar vloek een gave is en dat hij haar kan helpen die onder controle te krijgen. Het blijkt dat ze daar heel wat voor over moet hebben, maar dat heeft ze ook. Ze zou er alles voor geven om weer eens haar zusje te mogen knuffelen. En zoenen met Hayden, dat zou ze ook best graag willen… Alles wat ze aanraakt is een spannende standalone van topauteur Jennifer L. Armentrout.

Armentrout-fans zullen er van smullen, maar ook merken dat het één van haar eerste boeken is die ze heeft geschreven.

- My Winged Books


Leest absoluut lekker weg, zoals we niet anders gewend zijn van Armentrout. Het bevat een aardige dosis drama en liefde, de basis ingrediënten die je nodig hebt in een succesvol boek.

- Kwante in Wonderland

Ik kon mij vanaf het begin al met Ember identificeren, wat heel fijn leest.

- Thrillers and More
Jennifer heeft een super fijne schrijfstijl, ze schrijft heel vlot en gebruikt makkelijk te behappen woorden. 

- Bookstamel


Er worden weinig hints gegeven naar die plotselinge wendelingen in het verhaal waardoor je soms stomverbaasd naar een pagina zit te staren.

- Anbookish


Jennifer weet hoe ze de lezer moet betrekken bij de personages, en hierdoor leefde ik erg mee met Ember. 

- BoekensteegEen lekkere weglezer voor iedereen die geen zin heeft in een ingewikkelde nieuwe fantasy-wereld, maar wel houdt van intriges, puzzelstukjes oplossen, een vleug romance en een vlot verhaal!

- Books and Sparkles

Jennifer blaast mij iedere keer weer omver.

- The Reading Twins


Het verhaal begint meteen vlot en de vaart zit er goed in, dit is fijn en je wil meteen doorlezen.

- Nikkileest

Ook de liefdeslijn die altijd in haar verhaal zit, is dit keer zo bijzonder, heel erg voorzichtig maar o zo puur en vol passie

- Bezeten boeken

>