Blogtour: Blauwdruk van geluk

De nieuwe Petra Kruijt is er bijna! Op 12 januari verschijnt deze fijne roman over de vraag: hoe word je wie je bent? Volg onze bloggers terwijl zij op zoek gaan naar wat deze vraag betekent voor hoofdpersoon Avy.

Blauwdruk van geluk

Hoofdpersoon Navy werd geboren op het witte doek. Haar moeder ging namelijk zo ver met methodacting dat ze tegelijk met haar personage zwanger werd. De film werd een kaskraker, en de baby? Die werd in één klap beroemd. Navy’s jeugd bestond uit huiswerk maken op de set, rodeloperfeestjes en het gevoel dat ze een accessoire was. Nu is Navy, die zichzelf liever gewoon Avy laat noemen, een twintiger die schoonmaakwerk doet in een hotel. Ze probeert daarnaast aan de bak te komen als actrice. Zonder succes, tot ze filmmaker Raoul ontmoet. Hij gelooft in haar. Maar is dat terecht? 'Blauwdruk van geluk' is een eerlijke feelgoodroman over bittere glamour.

Een heerlijk vrolijk feelgood verhaal om bij weg te zwijmelen.

- Booksanddreams


Blauwdruk van geluk is een hedendaagse feelgood die laat zien dat je altijd in jezelf moet blijven geloven.

- Jenniferleest

Blauwdruk van geluk van Petra Kruijt is een heerlijke feelgoodroman dat je voor even meeneemt in je eigen bubbel. 

- Het boekenatelier

Blauwdruk van geluk is een echte aanrader als je nog op zoek bent naar een luchtig verhaal. Je kunt er heerlijk bij wegdromen!

- Veronique's boekenhoekje

Met Blauwdruk van geluk zet Petra Kruijt een feelgoodroman neer waarmee je kunt lachen, wegzwijmelen, maar vooral dromen

- Boekenleven

Een heel fijne roman waarbij je even alles kan vergeten.

- Mustreads or NotBlauwdruk van geluk is een heerlijk feelgood boek over het vinden van jezelf.

- Reviews & RosesBlauwdruk van geluk is een heerlijke feelgood die dicht bij de realiteit blijft en daar al zijn kracht uit haalt.

- Valeries boekenwereld


Blauwdruk van geluk is het perfecte boek voor elke liefhebber van een mooi liefdesverhaal.

- Bookstamel


Een boek met twee heerlijke personages en een krachtige boodschap die neerkomt op: laat je niet beïnvloeden door anderen, maar doe waar jíj gelukkig van wordt!

- Books and Sparkles

>