Blogtour: Boyfriend Material

Dé romantische queer rom-com van het voorjaar komt er dan EIN-DE-LIJK aan! Op 13 april verschijnt bij ons Boyfriend Materialde debuutroman van nieuwe Z&K-auteur Alexis Hall. Dit boek is perfect voor fans van Rood, wit & koningsblauw en Elle & Darcy.

Boyfriend Material

Luc, de zoon van een wereldberoemde rockster, is op zoek naar een normaal, lief vriendje dat hem kan helpen om zijn slechte imago in de pers op te poetsen. Oliver is een advocaat die in zijn hele leven nog niks schandaligs heeft gedaan. Echt boyfriend material dus. Ze zijn totale tegenpolen maar maken een afspraak: zolang de pers achter Luc aan zit, zullen ze doen alsof ze een relatie hebben. Daarna hoeven ze elkaar nooit meer te zien. Maar het probleem is dat de neprelatie wel heel echt voelt...

Je leest het boek ofwel met een grote grijns op je gezicht óf je bent hardop aan het lachen.

- Jenniferleest


Het boek is overladen met drama en liefde, en dit gaf het boek zo veel meer karakter.

- A Court of Nephilim


Elke scène, elke zin, elk woord hoort in dit boek thuis en van begin tot eind weet Boyfriend material te boeien.

- Dutchbookdragon

Luc en Oliver zijn echt fantastisch samen. De liefde, de chemie, de aantrekkingskracht, de voorzichtigheid, alles klopt tussen die twee.

- Favoritez

Door het hilarische taalgebruik van Alexis Hall komt Luc helemaal tot leven en zit je regelmatig met een lach op je gezicht.

- Books, Beers and Beyond

De personages worden naar mijn idee goed uitgewerkt, ik kon iedereen voor me zien. 

- Nikkileest


Dit is een van die boeken die ondanks dat hij wel 448 pagina’s telde veel te kort was. Ik vloog erdoorheen en kon het boek niet wegleggen.

- Books and Paris

Luc is heerlijk sarcastisch en de mopjes die hij maakt met Oliver, voornamelijk als ze berichtjes uitwisselen, toveren meermaals een lach op het gezicht van de lezer.

- Valerie's boekenwereld

De lezer zal het boek dan ook met verschillende emoties lezen. Net als je denkt te weten welke kant het verhaal opgaat, stuurt Hall het verhaal een andere richting op.

- Boekensteeg

Twee mannen die zich openstellen voor de liefde. Een hartverwatmend verhaal vol diepgang en humor. Zeker een aanrader!

- Turn the Pages


Elk personage heeft een nuttige rol in het verhaal en het was ook geen enkel moment saai, dankzij de geweldige humor die in het verhaal verweven zit!

- Axelles books

>