Blogtour: ‘Een zomer om van te dromen’

Een zomer om van te dromen

Een bucketlist en een zomer vol avontuur. Een zomer om van te dromen gaat over Eva, die niet veel buiten de deur komt en het liefst in haar eigen bubbel blijft. Haar moeder was precies het tegenovergestelde: een vrije vogel die avontuur en spanning zocht in alle hoeken van de wereld. Als haar moeder overlijdt, vindt Eva een bucketlist die haar moeder nooit heeft kunnen voltooien. Eva besluit uit haar comfortzone te stappen en haar moeders dromen te vervullen. Met hulp van de knappe gids Thor Anderson gaat ze de wereld ontdekken. En dat is niet de enige ontdekking die ze doet...

Een zomer om van te dromen van Holly Martin is een heerlijke feelgood over een vrouw die op reis op zoek gaat naar zichzelf. Eerder verschenen van Holly Martin ook de succesvolle Happiness- en De zussen van Jewel Island-series. 

Feelgood vol avontuur en liefde. Het was net alsof ik zelf ook deelnam aan de wereldreis die Eva maakt.


 

                                - lovingreader

Een feelgood met een heel andere twist dan de meeste feelgoods hebben.                                   -femleest

Het eerste hoofdstuk van dit boek begint direct met heerlijke omschrijvingen van de omgeving waardoor je, je waant in de plaatsen waar Holly Martin ons mee naar toe wil nemen.

                                     -nikkileest

Een Zomer om van te Dromen was een boek dat ik het liefst in één ruk had uitgelezen.                         -booksandsparkles

Vanaf de eerste pagina had dit verhaal mij in zijn greep en kon ik niet anders dan het aan één stuk, achter elkaar uit lezen.


                        - heavenleighbooks

Holly Martin doet in dit boek waar ze goed in is: de setting zó beeldend omschrijven dat je je er als lezer ter plaatse waant.


                                 -watjackyleest

Een zomer om van te dromen is het soort boek wat we allemaal wel eens willen mee maken in onze zomer.


                         -serendipity_books

Het mooiste aan het boek vind alle bezienswaardigheden die zijn samen met Thor gaat ontdekken en hierdoor de bucketlist wensen van haar moeder gaat vervullen.

                        -bookdiarybyrachel

Het verhaal liep lekker vlot door en had van alles wel wat. Denk aan bergen liefde en passie, wat humor hier en daar en gewoon heel veel mooie momenten. 

                                   - bookstamel

Het boek leest heel makkelijk weg en er zit een prima tempo in de afwisseling van gebeurtenissen.

                            - sannereadsalot

>