Blogtour: De zilveren kroon

28 oktober verschijnt De zilveren kroon. Dit is het eerste deel van de spannende en verslavende Forbidden Royals-trilogie van Julie Johnson. Voor de lezers van De Royals-serie van Erin Watt! Voor alle fans van ‘The Princess Diaries’ en ‘Game of Thrones’.

De zilveren kroon

De twintigjarige Emilia is een heel normale student, maar op een dag staat haar hele leven op z’n kop. Als de koninklijke familie van het koninkrijk Constantië omkomt, staat de troonopvolging op het spel. Emilia’s vader wordt tot koning gekroond en Emilia wordt als zijn onwettige dochter opeens de kroonprinses van het land. Haar nieuwe leven in het paleis zou een sprookje kunnen zijn, maar Emilia merkt al snel dat er veel intriges en machtsspelletjes op de achtergrond spelen. Carter Thorne, de zoon van haar stiefmoeder, moet niets van haar weten. Maar Emilia is niet van plan zich door wie dan ook in de hoek te laten plaatsen, ook niet door Carter, die haar hart sneller laat kloppen…

Het is echt een heel leuk vlot verhaal en iedereen die ooit droomde dat ze stiekem een geheime prinses was.                                                                    

-Fabulous Feelgood

Het is een geweldig boek om jezelf onder te dompelen in de wereld van royalty’s met alle jaloezie, machtsspelletjes en steamy scenes van dien. 

-Books by Parties

Al met al een heerlijk verhaal, vol humor, seksuele spanningen, spanningen onderling en heel veel drama!                                        

- Reading the Books

De seksuele spanning is om te snijden en veroorzaakt een verslaving waardoor je niet meer kunt stoppen met lezen.                                           

- Lots of Booklove

We zaten op het puntje van onze stoel. Nieuwsgierigheid naar waar het heen gaat en dan… een zeer pakkend en verrassend eind.

- The Feelgood Book Corner

Schrijfster Julie Johnson weet je door haar schrijfstijl, wel van begin tot einde te pakken en ook de spanning vast te houden.

- Lanalains  

Deze serie begint geweldig en belooft nog veel goeds!      


-Boekensteeg

Het personage van de twintigjarige Emilia vind ik ook erg leuk! Ze is eigenwijs en echt nog een beetje puberachtig.

- Bookstamel

>