Blogtour: ‘De gouden troon’

11 november verschijnt De Gouden troon. Dit is het tweede deel van de spannende en verslavende Forbidden Royals-trilogie van Julie Johnson. Voor de lezers van De Royals-serie van Erin Watt! Voor alle fans van ‘The Princess Diaries’ en ‘Game of Thrones’.

De gouden troon

Twee maanden geleden was Emilia nog een heel normaal meisje met een heel normaal leven, maar dat is nu wel anders. Ze woont in een kasteel, draagt een kroon en is de enige troonopvolger in het koninkrijk Constantië. Naast de publieke aandacht en al haar nieuwe verplichtingen baren vooral haar familieleden en de intriges haar zorgen en er blijken vijanden van de koninklijke familie in het rijk te zijn. De situatie wordt er niet makkelijker op als een aantal mogelijke huwelijkskandidaten haar aandacht opeist. Bovendien is daar ook nog Carter – voor wie ze niets mag voelen, maar wiens aanwezigheid in het kasteel overal voelbaar is. ‘De gouden troon’ is het tweede deel is de verslavende Forbidden Royals-serie. Lees ook ‘Het diamanten rijk’, het bloedstollende slot van deze serie van Julie Johnson.

Ineens is het een indrukwekkend en meeslepend verhaal en Ik kan niet wachten verder te lezen in het derde en laatste deel.                                             

-Fabulous Feelgood

Het tintje duister wat het met zich meebrengt is de juiste hoeveelheid die het boek nodig heeft om meer dan alleen een sprookjesachtig verhaal te zijn.

-Books by Patries

Hoewel het in het eerste deel vooral heel veel broekplassen van het lachen was, was dit deel, de gouden troon toch wat serieuzer.                                                               

- Reading the books

Dat eind! Als je al dacht dat het eerste boek je met een cliffhanger achterliet, weet je niet wat je met jezelf aan moet als je dit boek dichtslaat.                                    

-Lots of Booklove

Er is weer een heel andere sfeer voelbaar dan het eerste deel. Hierbij voel ik meer spanningen en emoties.                                      

-The Feelgood Book Corner

Van spannende actie scènes tot hartverscheurende liefdesdrama’s.                             

          

- Lanalains

Ik ben echt gaan houden van Emilia en kan niet wachten om verder te kunnen lezen in het derde en laatste deel.                          

- Boekensteeg

Want dat Julie Johnsons mijn hart heeft weten te veroveren met het personage van Emelia dat schuif ik niet onder stoelen of banken.

- Bookstamel

>