Blogtour: ‘Het diamanten rijk’

25 november verschijnt het e-only book Het diamanten rijk bij uitgevrij Zomer & Keuning. Het diamanten rijk is het bloedstollende slot van de Forbidden Royals-serie van Julie Johnson, een serie vol hartslagverhogende spanning, politieke intriges en meeslepende romantiek.

Het diamanten rijk

Na een grote tragische gebeurtenis is Emilia iets wat ze nooit had verwacht: de koningin van Constantië. Na een heftige aanval tegen de monarchie en het koninkrijk, het verlies van haar vader en het bedrog van mensen die ze dacht te kunnen vertrouwen, voelt Emilia zich meer alleen dan ooit. Ze zou het liefst vluchten – weg van de vragende blikken van het volk, de politieke problemen en vooral van de pijnlijke herinneringen aan Carter. Maar vluchten is geen optie, dus Emilia doet het enige wat ze kan doen: ze draagt haar kroon en een nepglimlach en gedraagt zich als de standvastige koningin die het land nodig heeft. Het ergste zal toch wel voorbij zijn? Maar niets lijkt minder waar, nu zelfs ook haar eigen leven op het spel staat… Het diamanten rijk van Julie Johnson is het laatste deel van de indrukwekkende en verslavende Forbidden Royals-serie.

Ik heb genoten van begin tot het einde en vond het eigenlijk jammer dat ik met het laatste deel afscheid moest nemen van deze personages en Constantië. 

- Fabulous Feelgood

Je MOET ook steeds verder lezen omdat je wil weten hoe het uiteindelijk afloopt met (het nieuwe leven van) Emilia.                                         

-Books by Patries

De heerlijke schrijfstijl, de humor en alle drama in het verhaal en natuurlijk de fijne personages maken het echt een feestje om te lezen.  

- Reading the books

Ze weer precies de goede woorden te gebruiken en worden complexe gedachten en gevoelens op een hele mooie, soms zelfs poëtische, manier uitgelegd 

-Lots of Booklove

Spanning en sensatie. Met mijn mond open van verbazing, werd ik als lezer tot de laatste bladzijden vastgehouden en opgeslokt in het verhaal.

- The Feelgood Book Corner

Na de cliffhangers van deel 1 en 2, moet je gewoon weten hoe het verhaal zich ontvouwt en hoe het zal aflopen.                                      

- Lanalainns_booknook

Ik vond het dan ook erg leuk om in de laatste hoofdstukken een blik in de toekomst te krijgen. Al met al is deze trilogie in mijn ogen een groot succes!          

-Boekensteeg

Vooral van de laatste hoofdstukken heb ik dan ook enorm genoten het was een achtbaan aan emoties.                                                          

- Bookstamel

>