Blogtour: Het familiehotel van Sapphire Bay

Holly Martin neemt je mee naar Jewel Island in haar nieuwe feelgoodroman Het familiehotel van Sapphire Bay, het eerste deel van haar serie De Zussen van Jewel Island.

Het familiehotel van Sapphire Bay

Aria woont al haar hele leven op Jewel Island. Zelfs toen haar zussen Clover en Skye vertrokken, bleef zij achter bij haar vader om te helpen met het runnen van het familiehotel. Een jaar na hun vaders dood, is Aria genoodzaakt om het hotel te verkopen. Als de knappe Noah, een man die veel hotels opknapt, die zomer op Jewel Island verblijft, lijkt het een geschenk uit de hemel. Aria wil de relatie graag professioneel houden, maar Noah heeft een geheim dat Aria’s hele leven op z’n kop zal zetten.

Holly Martin’s schrijfstijl leest vlot en fijn, de personages zijn geweldig en de omgeving kwam tot leven. Tijdens het lezen kreeg ik het gevoel alsof ik ook op Jewel Island was.

- Books and Paris

Ik vind het hele moraal van dit verhaal mooi geschreven. Het verhaal laat zien hoe belangrijk familie en vrienden (kunnen) zijn.

- Bookaholic


Holly Martin weet je als geen ander mee te nemen in het verhaal en je te betoveren met haar personages.

- Het boekenatelier


Door de vele dialogen vlieg je door het verhaal heen. Het verhaal kent weinig moeilijke woorden, maar spreken wel tot de verbeelding.

- About my bookshelf

Je leest niet alleen over Aria en Noah, maar ook de andere bewoners en de vaste hotelbezoekers leer je goed kennen

- Femleest


Eenmaal in het verhaal, wilde ik alleen maar doorlezen. Er gebeurt natuurlijk erg veel in een korte tijd.

- Koukleum


Toen ik deze cover voor de eerste keer zag was ik meteen verkocht. Je krijgt spontaan zin om op vakantie te gaan naar het Britse Sapphire Bay.

- Bookchi

De romantiek in dit boek voel je vanaf de eerste pagina, en dan voornamelijk de slopende spanning.

- Books and SparklesIn dit boek vinden we ook nog een super leuke link terug naar de Happiness boeken, want we zien wat oude bekenden terug!

- BookaddictNL


Holly Martin schrijft vlot, zet mooie personages neer en laat de omgeving tot leven komen. Ik kijk dan ook zeker uit naar het tweede deel van deze fijne feelgoodserie!

- Books and Scribbles

>