Blogtour: Het huis onderaan de klif

Laat je meevoeren naar de prachtige Schotse kust! Op 24 augustus verschijnt Het huis onderaan de klif van Sharon Gosling. Het huis onderaan de klif is een indrukwekkende roman over jezelf terugvinden en doorzetten.

Het huis onderaan de klif

In Het huis onderaan de klif van Sharon Gosling is chef Anna na een verbroken relatie van twintig jaar toe aan een nieuwe start. Ze verhuist naar Crovie, een klein vissersdorpje aan de oostkust van Schotland, maar eigenlijk heeft ze meteen spijt. Zodra ze het dorp en de mensen beter leert kennen, vindt ze ook zichzelf en haar liefde voor koken weer terug. Ze besluit haar keuken om te toveren in een kleine lunchclub. Haar leven lijkt eindelijk weer de goede kant op te gaan, zolang niets haar nieuwgevonden geluk verpest… Het huis onderaan de klif is een heerlijke romance om bij weg te dromen. Voor de lezers van Katie Fforde en Santa Montefiore.

Niet lang na het lezen van dit heerlijke boek besloot ik dat ik ook, net als Anna, aan de slag ging met een gembercake.

- Pukster

Het boek heeft meer diepgang, sterke personages en ook een flinke portie drama.

- Leeshoekje


Wat een genot was het om dit boek te lezen, vanaf de eerste bladzijde wordt je meegenomen in het avontuur wat Anna tegemoet gaat. 

- Femleest

Het verhaal is er echt een met ups en downs en ik heb zelden met een traan een verhaal gelezen, zoals ik dat nu bij Het huis onderaan de klif het geval was.

- Jaimy's Eat Sleep Read

Crovie is echt een geweldig plaatsje om over te lezen, de buurtbewoners zijn
(bijna) allemaal aardig tegen elkaar en iedereen kent iedereen.

- the reading twins

Tijdens het hele verhaal had ik het gevoel dat ik zelf rondliep in Crovie en dat Anna een vriendin van mij zou kunnen zijn.

- Daantjuhsbooks

Ik heb het boek niet weg kunnen leggen, want het verhaal was verrassend, goed geschreven en had leuke personages. 

-Books and Paris

Dit verhaal heeft mij echt weten te betoveren. Sharon Gosling heeft een prachtige schrijfstijl ze maakt mooie zinnen en weet de personages heel goed neer te zetten.

- Bookstamel

Ik ben Anglofiel. Dat wil dus zeggen dat ik hou van bijna alles wat te maken heeft met Britse cultuur. Het voelde aan alsof ik daar was of er toch zeker naar toe wil.

- BookDragon

Anna is een persoon die je als lezer in je hart gaat sluiten. Ze maakt tijdens het lezen van het boek zo’n mooie ontwikkeling mee.

- Bookaholic

>