Nieuwsbrief

Blogtour: Layla

Een nieuwe Colleen Hoover! Op 19 oktober verschijnt Layla bij uitgeverij Zomer & Keuning. Layla is een boek vol psychologische spanning van topniveau. Worden in dit verhaal de juiste keuzes gemaakt, of niet?

Layla

Leeds is ervan overtuigd dat hij de rest van zijn leven met Layla zal zijn, maar dan belandt ze in het ziekenhuis met hersenletsel. Ze verandert zo dat hij zich niet meer met haar verbonden voelt. Dan ontmoet hij Willow en langzaam wordt hij verliefd op haar. Hiermee brengt hij echter Layla in gevaar. Hij moet kiezen, maar als hij de verkeerde keuze maakt, kan het voor hen alle drie verkeerd aflopen.

Het boek begint eigenlijk al direct goed en is een groot mysterie over wat er aan de hand is in het oude bed & Breakfast.                                   

-Reading the books

Een spannend liefdesverhaal met een paranormale en psychologische twist.                                                                    

- Inge1970reads

Als je eenmaal denkt te weten hoe het verhaal gaat eindigen, komt er weer een plottwist die je totaal niet aan ziet komen.                        

- Femleest

Layla laat je niet alleen fronsen, achter je oren krabben en diep diep nadenken. Het wekt je nieuwsgierigheid op en jaagt je tegelijkertijd angst aan. 

-My winged books

Hier komt de blog van Lilianbeleeft

Hier komt de blog van Loraines  books

Hier komt de blog van little book addict

Hier komt de blog van Ramonaleest

Hier komt de blog van La bella fleur

Hier komt de blog van BookaddictNL>