Blogtour: Liefde in Milaan

Hoera! 15 januari 2021 verschijnt het derde deel van de Liefde in Milaan-serie, Casa dell'Amora, van Saskia M.N. Oudshoorn! Om te vieren dat de serie nu helemaal compleet is en klaar voor een fijne binge-read gaan we samen met onze bloggers naar Milaan en volgen we het avontuur dat Anneloes beleeft en hoe Gianluca haar hele leven op z'n kop zet! Ga je mee?

Toeval bestaat niet

Als Anneloes door haar vriend Emiel verlaten wordt voor een jonge vrouw, begint Toeval bestaat niet van Saskia M.N. Oudshoorn. In het begin van dit eerste deel van de serie Liefde in Milaan is er nog lang geen sprake van Milaan: Anneloes neemt er naast haar werk op een reclamebureau een weekendbaantje in de snackbar bij om zo snel mogelijk van haar schuld af te komen. Verder hoeft het voor haar allemaal niet zo. Maar haar vriendinnen denken daar anders over en regelen een blind date. Anneloes gaat, met frisse tegenzin, om van het gezeur af te zijn. Dit wordt natuurlijk helemaal niks… Maar dan staat Gianluca tegenover haar. Charmant, grappig, en eigenlijk te knap en aardig om waar te zijn. Anneloes kan moeilijk geloven dat zijn interesse in haar oprecht is. Als hij haar uitnodigt om met hem naar Milaan te gaan en op het laatste moment niet zelf komt opdagen, maar zijn irritante PA Constance stuurt, wordt haar vermoeden bevestigd – denkt ze.

Loes, Luca & Liz

Het leven lijkt niet mooier te kunnen worden als Anneloes in Loes, Luca en Liz van Saskia M.N. Oudshoorn naast Gianluca wakker wordt in een hotel in Milaan. Wát een contrast met haar ex Emiel, die zo hoffelijk was als een pedaalemmer. Hem kan ze missen als kiespijn. Maar degene die Gianluca moet missen, is wel voelbaar aanwezig: zijn vrouw Elizabeth, die veel te jong is overleden. In dit tweede deel van de serie Liefde in Milaan verdiept de relatie van Anneloes en Gianluca zich, en daarmee gaat ook zijn verleden met Liz een grotere rol spelen. Anneloes voelt zich verscheurd: ze is gek op deze man, maar ze kan zijn overleden echtgenote niet vervangen. Dat is ook nooit haar bedoeling.

Casa dell'Amora

Anneloes’ leven is compleet op zijn kop komen te staan sinds ze Gianluca heeft ontmoet. In Casa dell’amore, het derde en laatste deel van de serie Liefde in Milaan door Saskia M.N. Oudshoorn, zet ze ook zélf alles op z’n kop om met hem te leven. Terug in Rotterdam meldt ze haar baas dat ze een sabbatical wil. Ze gaat naar Italië om samen met Gianluca een landhuis op te knappen, maar als het bijna zover is, vindt ze het toch best lastig: geen meidenavonden meer met haar vriendinnen, ver weg van haar familie… Het enige waar ze niet aan twijfelt, is de liefde tussen haar en Gianluca. Al kennen ze elkaar nog maar kort, ze zijn er zeker van dat ze in hun casa dell’amore het geluk zullen vinden. Maar dan verschijnt ineens de bloedmooie Gina op het toneel, Gianluca’s jeugdliefde. Is hun prille liefde hiertegen bestand of heeft Anneloes voor niks alle schepen achter zich verbrand?

Ik heb de personages in mijn hart gesloten en ik zou het beslist erg leuk vinden om over een tijd een nieuw verhaal te lezen met Anneloes en Gianluca in de hoofdrol.

- Koukleum

Een heerlijke en realistische feelgood om van te smullen!

- Sam's boeken

Saskia heeft een mooie serie neergezet en de boeken zijn erg vermakelijk om te lezen.

- Maartje leestSaskia Oudshoorn zet de personages zo sterk neer en laat ze dagdagelijkse en realistische dingen meemaken waardoor de lezer zichzelf herkent in hun verhaal.

- Leesmeemetmij

Als je een grote fan bent van feelgood en je bent nog op zoek naar een leuke feelgood serie, dan is deze serie zeker de moeite waard. Want dit is echt puur genieten van begin tot eind. 

- Femleest

Liefde in Milaan is een heerlijke korte serie wat lekker snel en vlot wegleest door de fijne schrijfstijl en de humor die erin voorkomt.

- Reading.the.books

De boeken zijn echt gemaakt om bij weg te zwijmelen. En doordat de karakters goed zijn uitgekozen, is het net of je een aantal nieuwe vrienden erbij hebt.

- Booksaholic

Het is een heerlijke serie om je even af te leiden van het echte leven en je even in Milaan te wanen.

- ElinewildelezenKan jij wel de nodige feelgood gebruiken en heb je zin om drie delen lang met kriebels in je buik en een glimlach op je gezicht te lezen? Lees dan de serie: Liefde in Milaan!

- De boekenkast van Bianca

Oudshoorn heeft een leuke, goede feelgood geschreven over Loes en Luca. Je raakt erg betrokken bij ze en hoopt op een happily ever after.

- Perfecte buren

>