Blogtour: Sex/Life

Sex/Life van BB Easton is een steamy, hilarische en unieke roman, vanaf 25 juni ook te zien als Netflix-serie!

Sex/Life

De getrouwde psychologe BB zit vast in een saai huwelijk met accountant Ken. Ze probeert al jaren hun seksleven te verbeteren, maar dat wil nog niet echt lukken. BB besluit een dagboek bij te houden en daarin komen ook haar vorige passionele relatie en haar ex-vriendjes aan bod: een stoere tatoeëerder die bij een motorclub zit, een knappe maar foute rocker en een zachtaardige heavy-metal bassist. Ze lijken precies op de mannen uit haar favoriete romanceboeken en in de verste verte niet op Ken, maar zo heeft BB toch weer wat passie in haar leven, ook al blijft het een geheim. Of dat dacht ze tenminste. Want dan vindt Ken het dagboek, en hij leest het niet alleen, hij leert er ook iets van...

Met de humor van B.B. Easton is dit een heerlijke pageturner, waarin je uitkijkt naar haar volgende inzichten.

- Sams boeken

BB is erin geslaagd om een verhaal levendig en rauw neer te zetten, als lezer wil je gewoon weten of haar snode plannen gaan lukken.

- Boekjenooitgenoeg

De intieme scènes stapelen zich op, maar het wordt met zoveel humor beschreven, dat de auteur daar zeker wel mee wegkomt.

- De boeken van Sofie

Ondanks dat het verhaal in dagboek stijl geschreven is krijg je toch een goed beeld van alle personages en kan je, je in sommige situaties inleven.

- Proudbookjunkie

Ik ben benieuwd geworden naar de serie nu.

- Ramonaleest


BB weet alle personages op een unieke manier te beschrijven en neer te zetten.

- Loraines_books

Ondanks de vele erotische avonturen, sprong de humor er voor mij - door het hele boek - echt uit.

- Booksbypatries

Een echte aanrader dus wanneer je een luchtig, origineel en erotisch boek wilt lezen vol humor!

- Carolabetweenthepages

BB schrijft heel erg vlot, levendig en vol humor.

- BooksbyjennnIk heb dit boek in een ruk uitgelezen en moet zeggen dat het een van mijn favoriete boeken van dit jaar is geworden!

- Whiskeringbooks

>