Blogtour: Zonlicht op Crystal Sands

12-04-2022

12 april verschijnt Zonlicht op Crystal Sands van Holly Martin bij uitgeverij Zomer & Keuning. De liefde hangt in de lucht in Zonlicht op Crystal Sands, het vierde deel van de feelgood-hitserie De zussen van Jewel Island van Holly Martin.

Zonlicht op Crystal Sands

Lyra, de hoofdpersoon in Zonlicht op Crystal Sands, droomt al haar hele leven van Jewel Island, en nu komt haar droom uit: ze vindt haar eigen cottage en een nieuwe baan. Tijdens een fietstochtje over het eiland valt ze van haar fiets aan de voeten van de knappe Nix, die haar direct te hulp schiet. Ze kent hem niet, toch komt zijn gezicht haar bekend voor. Ze brengen een heerlijke dag en nacht met elkaar door, maar de volgende ochtend is Nix plotseling spoorloos verdwenen. Lyra doet haar uiterste best om hem te vergeten, maar dat blijkt nog niet zo makkelijk te zijn... Zonlicht op Crystal Sands is het vierde deel in de Zussen van Jewel Island-serie van Holly Martin. Eerder verschenen ook Het familiehotel van Sapphire Bay, Een gouden gloed over Ruby Falls en De zoete verleiding van Emerald Cove.

Wat was dit weer een heerlijk verhaal-@femleest
Heb je zin om een fijn geschreven verhaal te lezen waar je je echt op het eiland waant, vooral beginnen aan deze serie zou ik zeggen!

 @evasbookishworld

Haar schrijfstijl is vlot, veel hoofdstukken eindigen met een clifhanger waardoor je steeds verder wilt lezen. @love_boeken
Het verhaal is vlot geschreven en is een goede combinatie van humor, vriendschap en romantiek. @wijtestenhet
De beeldende schrijfstijl zorgt dat je het verhaal zo voor je ziet en dat de zon haast voelbaar is op je huid.@maartjeleest
Zoek je een boek waar je heerlijk bij kunt wegdromen in je tuin of op het strand, dan is dit boek zeker een aanrader!
Sterren: ⭐⭐⭐⭐ @joyceslibary
Dit verhaal bewijst weer dat Holly Martin goed weet hoe ze een goede feelgood moet schrijven. @koukleum
>