Nieuwsbrief

Exit liefdesverdriet

Rianne Verwoert

ISBN: 9789059775732
Uitgeverij: VCL/West-Friesland
Uitvoering: Paperback / softback
Omvang: 223 pagina's
Afmeting: 210 mm x 139 mm x 22 mm
Verschijningsdatum: 17-11-2010
Taal: Nederlands
Genre: Literaire roman, novelle
In negen dagen van je liefdesverdriet af! Parachutespringen, kilo¿s chocola, speeddaten, uit eten zonder te betalen, paparazzi voor haar huis ¿ Annabels vriendinnen hebben een wild plan om haar van haar liefdesverdriet af te helpen. En dat is hard nodig ook! Daahaag, liefdesverdriet: Op en top girlpower!

Annabel heeft namelijk net gebroken met haar man Dirk omdat hij een affaire had met zijn secretaresse, een meisje dat los van haar verleidingsmanoeuvres buitengewoon incompetent is. Annabels vriendinnen willen niet lijdzaam toezien hoe een wanhopige Annabel Dirks maatpakken verknipt en zijn sportwagen op Marktplaats zet. Daarom bedenken ze een negendagenplan: hiermee gaat haar liefdesverdriet zeker er deur uit. En misschien komt er dan ook wel ruimte voor een nieuwe liefde ¿ hoe hard Annabel ook roept dat ze nóóit meer een man wil!

Rianne Verwoert is inmiddels een gevestigde naam onder de Nederlandse chiclitfans. Naast haar studie Communicatie schrijft ze met haar soepele pen vlotte, grappige en stoere chiclits. 'Exit liefdesverdriet' is al weer haar vijfde boek, de opvolger van haar succesvolle titels 'Schikken of stikken', 'Match?!', 'Trouw(en)' en 'Liever niet verliefd'. Haar website is www.rianneverwoert.nl

€ 12,95 Niet op voorraad

Andere boeken van Rianne Verwoert