Nieuwsbrief

Toekomstnevel

Kirstin Rozema

ISBN: 9789020545692
Uitgeverij: Z&K
Uitvoering: Hardback
Omvang: 224 pagina's
Verschijningsdatum: 26-04-2022
Taal: Nederlands
Genre:
Het gemakkelijke leven van Jessica wordt plotseling overschaduwd door de zorgelijke toestand van haar vader in 'Toekomstnevel', een aangrijpende roman van Kirstin Rozema.

Ad en Marina vieren vakantie op een camping Kroatië. De 65-plussers hebben het er best naar hun zin en genieten van de rust, maar Ad is niet zichzelf. Wanneer hij voor de zoveelste keer de koffiekopjes uit zijn vingers laat vallen, krijgt het echtpaar grote ruzie. Een ruzie, die hun leven op zijn kop zet. Want Ad komt niet uit zijn woorden, en valt plotseling op de grond. Marina belt in paniek met hun enige dochter Jessica en vraagt haar zo snel mogelijk te komen. Maar hun dochter is ruim 1300 kilometer weg van hun en staat met haar rug tegen de muur.

'Toekomstnevel' is een meeslepende roman van Kirstin Rozema en het vervolg op haar novelle 'Thuis in het huys', waar we dochter Jessica al eerder ontmoetten.

€ 17,50 Niet op voorraadReserveer jouw exemplaar bij Boekenwereld.com onze betrouwbare online verkooppartner. Reserveren »

Andere boeken van Kirstin Rozema

>