Nieuwsbrief

Z&K Book Bingo 2021 Reading Challenge

Na het grote succes van de eerste Z&K Book Bingo Reading Challenge 2020, organiseren we in 2021 een nieuwe Book Bingo!

Zijn jullie ook zo’n fan van bingo? Wij bij Z&K in ieder geval wel! We houden van de spanning die erbij komt kijken; zal je met die felbegeerde hoofdprijs naar huis gaan? Want zeg nou zelf; ook al heb je die hoofdprijs helemaal niet nodig, en hoef je voor bingo eigenlijk niks te doen, tóch is dat gevoel van winnen tijdens een bingo onbeschrijfelijk. Helemaal als je nog maar 1 cijfertje moet! Om onze liefde voor bingo en boeken met jullie te delen, organiseren we dit jaar de tweede Z&K Book Bingo Reading Challenge waarbij je elke maand prachtige prijzen kunt winnen!

Book Bingo september

We zijn alweer over de helft van het jaar en daarmee ook over de helft van onzer Z&K Book Bingo. Hoe ver ben jij al met je bingokaart? Heb je hem al vol? Of moet je nog even doorlezen?

In deze ronde van onze Z&K Book Bingo maak je kans op de paperback edities van de Geluk-serie van Saskia M.N. Oudshoorn!

Recept voor geluk

De jonge patissier Liv, hoofdpersoon in Recept van geluk van Saskia M.N. Oudshoorn, werkt in de keuken van een grote hotelketen. Met haar opdringerige manager, de lange dagen en het eentonige werk is ze het helemaal zat. Als ze op een regenachtige middag met haar vriend langs een verwaarloosd winkelpand slentert, komt de droom van haar eigen patisserie weer in alle hevigheid terug – en nu gaat ze ervoor. De 'Geluk'-serie van Saskia M.N. Oudshoorn gaat over kansen grijpen of, als die er niet zijn, ze zelf creëren.

Hoelang nog tot het einde van de september bingo?

29
Days
:
 
08
Hours
:
 
56
Minutes
:
 
13
Seconds

You missed out!

Hè? Een Book Bingo?

Misschien heb je het al eens voorbij zien komen, maar misschien is dit ook wel de aller eerste keer dat je ervan hoort. Deze Book Bingo is een Reading Challenge waarbij je het hele jaar kunt sparen voor een rijtje of een volle kaart. Op de Z&K Book Bingo kaart zie je 24 vakjes met opdrachten (het middelste vakje met ons logo krijg je cadeau!). Al deze opdrachten gaan over een boek om te lezen, zo is er bijvoorbeeld een opdracht om een boek met een paarse cover of een boek met meer dan 400 bladzijdes te lezen. Ook staan er een aantal afbeeldingen van boeken, om dat vakje af te kunnen kruisen, zal je het boek dat op het plaatje staat moeten lezen.

Let op: voor elk boek dat je leest, mag je maar één vakje afkruisen. Je mag elk boek lezen voor deze challenge, dit hoeven niet per se Z&K boeken te zijn (maar dat zouden we natuurlijk wel extra leuk vinden!).

Elke maand verloten we een prijs onder alle deelnemers die een rijtje vol hebben. Dit kan zowel een horizontale, verticale of diagonaal rijtje zijn. Aan het einde van het jaar verloten we een mooi prijzenpakket onder alle deelnemers die de kaart helemaal vol hebben!

Gaaf! Ik wil meedoen!

Iedereen kan meedoen met deze Book Bingo. Je mag zelf kiezen of je elke maand meedoet of dat je slechts een paar keer mee doet. Elke maand maken we aan het begin van de maand bekend wat de prijs is waar die maand voor gebingood wordt, zo kan je voor jezelf bepalen of je mee wilt doen of dat je een maandje overslaat.

Wat moet je doen voor een maandelijkse prijs?

 1. Deel op instagram dat je meedoet met de Reading Challenge. Tag ons in je bericht en gebruik #ZKBookBingo
 2. Het is leuk als je ons en jouw volgers op de hoogte houdt van jouw progressie met #ZKBookBingo, maar dit is niet verplicht
 3. Heb je een rijtje vol? Deel dit dan op Instagram (post of story) en tag ons
 4. Mail vervolgens jouw ingevulde bingokaart en vertel welk boek je voor welke opdracht hebt gebruikt met een linkje naar jouw Goodreads of Hebban en je adresgegevens naar info@zomerenkeuning.nl
 5. De winnaar maken we via onze Instagram Stories bekend in de eerste week van de nieuwe maand!

Meedoen kan elke maand tot 23:59 uur op de laatste dag van de maand.

Wat moet je doen voor de ultieme volle kaart prijs aan het einde van het jaar?

 1. Doe mee met minstens één maandelijkse bingo
 2. Deel op Instagram (post of story) dat je je kaart vol hebt en tag ons
 3. Mail aan het einde van het jaar jouw ingevulde bingokaart en vertel welk boek je voor welke opdracht hebt gelezen met een linkje naar jouw Goodreads of Hebban en je adresgegevens naar info@zomerenkeuning.nl
 4. De winnaar maken we via onze Instagram Stories aan het begin van januari 2021 bekend

De prijs voor een volle kaart wordt verloot onder iedereen die een volle kaart heeft. Het gaat dus niet om snelheid!

Meedoen kan t/m 31 december 2021 23:59 uur.

Deze winnaars gingen jou voor!

 • Sanne Rijnders (januari)
 • Wendy van Daal (februari)
 • Anouk Roling (maart)
 • Ellen Fontein (april)
 • Kimberly Schünemann (mei)
 • Céline Saman (juni)
 • Marieke IJsendoorn (juli)
 • Karolien Peusens (augustus)

Deze prijzen heb je helaas gemist

Januari

Gesigneerd exemplaar van Blauwdruk van geluk van Petra Kruijt

Februari

Exclusieve gesigneerde paperback exemplaren van de Happy in de Hofstad-trilogie van Renée Olsthoorn

Maart

Exclusief paperback exemplaar van Alles wat ze aanraakt van Jennifer L. Armentrout en een exclusief Z&K waxine en wax melt setje van Romemade Candles

April

Paperback exemplaren van de eerste vier delen in de Flight & Glory-serie van Rebecca Yarros.

Mei

Limited edition exemplaren van de eerste twee delen in de Harbinger-serie van Jennifer L. Armentrout.

Juni

Een exemplaar van De laatste halte van Casey McQuiston met auteursbrief.

Juli

Een exemplaar van Het familiehotel van Sapphire Bay en Een gouden gloed over Ruby Falls.

Augustus

Digitale exemplaren van de gehele Foodtruck Fïesta-serie van Saskia M.N. Oudshoorn

>