Z&K Book Bingo 2022 Reading Challenge

De succesvolle Book Bingo Reading Challenge 2022 is terug! Doe jij ook (weer) mee? Al twee jaar lang geven wij iedere maand hele gave prijzen weg aan deelnemers die volle rijtjes scoren op de bingokaart vol met leuke lees- of luisteropdrachten. Dit jaar vragen wij jou onder anderen om een boek te lezen met ‘iets’ roze op de cover (geestig hé?), of een boek te delen die je in één adem uitlas.

Eén ding is zeker, we dagen je uit! Het enthousiasme van de afgelopen bingo’s was overweldigend en ook dit jaar verwachten wij niet anders.  Hoe doe je mee? Dat lees je hier.

Book Bingo december

We spelen deze maand een nieuwe ronde in de Z&K Book Bingo en daar hoort natuurlijk weer een nieuwe prijs bij. Of zal ik zeggen prijzen? In december spelen we namelijk voor een volle bingokaart en maak je kans op 3 boeken van Colleen Hoover! Hoe leuk is dat? Wij hebben er weer zin in en kunnen niet wachten om jullie volle bingokaarten te zien. Doe snel mee!

Over It ends with us

It ends with us van Colleen Hoover vertelt het aangrijpende verhaal van Lily, die verliefd wordt op de knappe neurochirurg Ryle. Hij is assertief, koppig en een tikje arrogant, maar ook gevoelig, briljant en dol op Lily. De opbloeiende nieuwe relatie brengt herinneringen terug aan Atlas, haar eerste liefde. Als hij weer in haar leven verschijnt, komt alles wat Lily heeft opgebouwd in gevaar. Dan komt het eropaan dat ze de kracht in zichzelf vindt om te zorgen dat de toekomst geen herhaling wordt van het verleden. Colleen Hoover schreef met It ends with us een persoonlijk emotioneel verhaal met universele zeggingskracht.

Over It starts with us

Voor het verhaal van TikTok-hit It ends with us begon het allemaal met Atlas, de eerste liefde van Lily waarvan ze dacht dat ze hem nooit meer zou zien, maar die toen plotseling weer voor haar stond. Het eerste deel werd een gigantisch succes, mede door de massale reacties van fans op TikTok. Colleen Hoover geeft de fans nu het aangrijpende verhaal van fan-favorite Atlas. Een must-read voor alle Hoover- en It ends with us-fans!

Over Reminders of him

Na vijf jaar in de gevangenis vanwege een tragische fout keert Kenna terug naar de plek waar het misging. Ze wil een rol spelen in het leven van haar inmiddels vierjarige dochter, maar iedereen lijkt vastberaden om Kenna bij haar weg te houden. De enige link met haar verleden is Ledger Ward. De twee krijgen een band, maar als iemand daar ooit achter zou komen, zouden ze het vertrouwen van hun vrienden en familie op het spel zetten. Hoe meer hun relatie zich ontwikkelt, hoe groter het risico wordt. Reminders of him, voorheen Herinneringen aan hem is een hartverscheurend, maar hoopvol verhaal.

Hoe lang nog tot het einde van de december bingo?

30
Dagen
:
 
14
Uren
:
 
41
Minuten
:
 
51
Seconden

You missed out!

Hè? Een Book Bingo?

Misschien heb je het al eens voorbij zien komen, maar misschien is dit ook wel de aller eerste keer dat je ervan hoort. Deze Book Bingo is een Reading Challenge waarbij je het hele jaar kunt sparen voor een rijtje of een volle kaart. Op de Z&K Book Bingo kaart zie je 24 vakjes met opdrachten (het middelste vakje met ons logo krijg je cadeau!). Al deze opdrachten gaan over een boek om te lezen, zo is er bijvoorbeeld een opdracht om een boek met een paarse cover of een boek met meer dan 400 bladzijdes te lezen. Ook staan er een aantal afbeeldingen van boeken, om dat vakje af te kunnen kruisen, zal je het boek dat op het plaatje staat moeten lezen.

Let op: voor elk boek dat je leest, mag je maar één vakje afkruisen. Je mag elk boek lezen voor deze challenge, dit hoeven niet per se Z&K boeken te zijn (maar dat zouden we natuurlijk wel extra leuk vinden!).

Elke maand verloten we een prijs onder alle deelnemers die een rijtje vol hebben. Dit kan zowel een horizontale, verticale of diagonaal rijtje zijn. Aan het einde van het jaar verloten we een mooi prijzenpakket onder alle deelnemers die de kaart helemaal vol hebben!

Gaaf! Ik wil meedoen!

Iedereen kan meedoen met deze Book Bingo. Je mag zelf kiezen of je elke maand meedoet of dat je slechts een paar keer mee doet. Elke maand maken we aan het begin van de maand bekend wat de prijs is waar die maand voor gebingood wordt, zo kan je voor jezelf bepalen of je mee wilt doen of dat je een maandje overslaat.

Wat moet je doen voor een maandelijkse prijs?

 1. Deel op instagram dat je meedoet met de Reading Challenge. Tag ons in je bericht en gebruik #ZKBookBingo
 2. Het is leuk als je ons en jouw volgers op de hoogte houdt van jouw progressie met #ZKBookBingo, maar dit is niet verplicht
 3. Heb je een rijtje vol? Deel dit dan op Instagram (post of story) en tag ons
 4. Mail vervolgens jouw ingevulde bingokaart en vertel welk boek je voor welke opdracht hebt gebruikt met een linkje naar jouw Goodreads of Hebban en je adresgegevens naar info@zomerenkeuning.nl
 5. De winnaar maken we via onze Instagram Stories bekend in de eerste week van de nieuwe maand!

Meedoen kan elke maand tot 23:59 uur op de laatste dag van de maand.

Wat moet je doen voor de ultieme volle kaart prijs aan het einde van het jaar?

 1. Doe mee met minstens één maandelijkse bingo
 2. Deel op Instagram (post of story) dat je je kaart vol hebt en tag ons
 3. Mail aan het einde van het jaar jouw ingevulde bingokaart en vertel welk boek je voor welke opdracht hebt gelezen met een linkje naar jouw Goodreads of Hebban en je adresgegevens naar info@zomerenkeuning.nl
 4. De winnaar maken we via onze Instagram Stories aan het begin van januari 2022 bekend

De prijs voor een volle kaart wordt verloot onder iedereen die een volle kaart heeft. Het gaat dus niet om snelheid!

Meedoen kan t/m 31 december 2022 23:59 uur.

Deze winnaars gingen jou voor!

 • Januari: Danique Smelt
 • Februari: Fransisca den Otter
 • Maart: Ingrid den Oudsten
 • April: Marion Westerhof
 • Mei: Esther Dauvilier
 • Juni: Laura Schelpe
 • Juli: Manon D'homme
 • Augustus: Elise de Kleuver
 • September: Karolien Peusensr
 • Oktober: Julie van Cauteren
 • November: Ellen van der Wal 

Opmerking bij de bingokaart

Omdat Briefpost het tweede deel in de Beachclub Esperanza-serie van Chantal Claassen is, mag voor dit vakje ook Flessenpost (deel 1) gelezen worden.

Omdat De regenboog naar Ferry Lane het derde deel in de Ferry Lane-serie van Nicola May is, mag voor dit vakje ook Welkom in Ferry Lane (deel 1) of De sterrenhemel boven Ferry Lane (deel 2) gelezen worden.

Het boek dat je voor dit vakje leest, moet wel in 2022 gelezen worden!

>