Nieuwsbrief

Z&K Book Bingo 2022 Reading Challenge

Afgelopen twee jaar hebben we met veel plezier de Z&K Book Bingo Reading Challenge georganiseerd en wat waren jullie er enthousiast over! Elke maand ontvingen we veel mailtjes van jullie dat jullie volle rijtjes hadden en graag voor de prijs van die maand wilden meedingen, superleuk! Daarom organiseren we in 2022 weer een toffe Book Bingo! Uiteraard hebben we weer een nieuwe kaart en nieuwe prijzen, maar de regels blijven hetzelfde, om het lekker gemakkelijk te houden! Doe jij weer mee?

Book Bingo januari

Laten we dan ook maar gelijk van start gaan met de eerste prijs voor het eerste volle rijtje! De persoon die het voor elkaar krijgt om in januari al vijf vakjes naast, boven of schuin van elkaar af te strepen, maar kans op de paperback van Sex/Life van B.B. Easton!

Sex/Life

De getrouwde psychologe B.B. zit vast in een saai huwelijk met accountant Ken. Ze probeert al jaren hun seksleven te verbeteren, maar dat wil nog niet echt lukken. B.B. besluit een dagboek bij te houden en daarin komen ook haar vorige passionele relatie en haar ex-vriendjes aan bod: een stoere tatoeëerder die bij een motorclub zit, een knappe maar foute rocker en een zachtaardige heavy-metal bassist. Ze lijken precies op de mannen uit haar favoriete romanceboeken en in de verste verte niet op Ken, maar zo heeft BB toch weer wat passie in haar leven, ook al blijft het een geheim. Of dat dacht ze tenminste. Want dan vindt Ken het dagboek, en hij leest het niet alleen, hij leert er ook iets van...

Hoe lang nog tot het einde van de januari bingo?

49
Dagen
:
 
09
Uren
:
 
25
Minuten
:
 
03
Seconden

You missed out!

Hè? Een Book Bingo?

Misschien heb je het al eens voorbij zien komen, maar misschien is dit ook wel de aller eerste keer dat je ervan hoort. Deze Book Bingo is een Reading Challenge waarbij je het hele jaar kunt sparen voor een rijtje of een volle kaart. Op de Z&K Book Bingo kaart zie je 24 vakjes met opdrachten (het middelste vakje met ons logo krijg je cadeau!). Al deze opdrachten gaan over een boek om te lezen, zo is er bijvoorbeeld een opdracht om een boek met een paarse cover of een boek met meer dan 400 bladzijdes te lezen. Ook staan er een aantal afbeeldingen van boeken, om dat vakje af te kunnen kruisen, zal je het boek dat op het plaatje staat moeten lezen.

Let op: voor elk boek dat je leest, mag je maar één vakje afkruisen. Je mag elk boek lezen voor deze challenge, dit hoeven niet per se Z&K boeken te zijn (maar dat zouden we natuurlijk wel extra leuk vinden!).

Elke maand verloten we een prijs onder alle deelnemers die een rijtje vol hebben. Dit kan zowel een horizontale, verticale of diagonaal rijtje zijn. Aan het einde van het jaar verloten we een mooi prijzenpakket onder alle deelnemers die de kaart helemaal vol hebben!

Gaaf! Ik wil meedoen!

Iedereen kan meedoen met deze Book Bingo. Je mag zelf kiezen of je elke maand meedoet of dat je slechts een paar keer mee doet. Elke maand maken we aan het begin van de maand bekend wat de prijs is waar die maand voor gebingood wordt, zo kan je voor jezelf bepalen of je mee wilt doen of dat je een maandje overslaat.

Wat moet je doen voor een maandelijkse prijs?

  1. Deel op instagram dat je meedoet met de Reading Challenge. Tag ons in je bericht en gebruik #ZKBookBingo
  2. Het is leuk als je ons en jouw volgers op de hoogte houdt van jouw progressie met #ZKBookBingo, maar dit is niet verplicht
  3. Heb je een rijtje vol? Deel dit dan op Instagram (post of story) en tag ons
  4. Mail vervolgens jouw ingevulde bingokaart en vertel welk boek je voor welke opdracht hebt gebruikt met een linkje naar jouw Goodreads of Hebban en je adresgegevens naar info@zomerenkeuning.nl
  5. De winnaar maken we via onze Instagram Stories bekend in de eerste week van de nieuwe maand!

Meedoen kan elke maand tot 23:59 uur op de laatste dag van de maand.

Wat moet je doen voor de ultieme volle kaart prijs aan het einde van het jaar?

  1. Doe mee met minstens één maandelijkse bingo
  2. Deel op Instagram (post of story) dat je je kaart vol hebt en tag ons
  3. Mail aan het einde van het jaar jouw ingevulde bingokaart en vertel welk boek je voor welke opdracht hebt gelezen met een linkje naar jouw Goodreads of Hebban en je adresgegevens naar info@zomerenkeuning.nl
  4. De winnaar maken we via onze Instagram Stories aan het begin van januari 2021 bekend

De prijs voor een volle kaart wordt verloot onder iedereen die een volle kaart heeft. Het gaat dus niet om snelheid!

Meedoen kan t/m 31 december 2021 23:59 uur.

Deze winnaars gingen jou voor!

  • Er zijn nog geen winnaars

Opmerking bij de bingokaart

Omdat Briefpost het tweede deel in de Beachclub Esperanza-serie van Chantal Claassen is, mag voor dit vakje ook Flessenpost (deel 1) gelezen worden.

Omdat De regenboog naar Ferry Lane het derde deel in de Ferry Lane-serie van Nicola May is, mag voor dit vakje ook Welkom in Ferry Lane (deel 1) of De sterrenhemel boven Ferry Lane (deel 2) gelezen worden.

Het boek dat je voor dit vakje leest, moet wel in 2022 gelezen worden!

>