Het charmeoffensief

Reality-tv brengt liefde uit onverwachte hoek! The Bachelor meets LGBTQ+-romcom in 'Het charmeoffensief' van Alison Cochrun.

Dev Deshpande houdt van het perfecte liefdesverhaal in zijn werk als succesvol producer van de reality datingshow Ever After. Charlie Winshaw, een gevallen kindsterretje, wil zijn reputatie weer opbouwen en de show is zijn laatste kans, ook al gelooft hij zelf niet in ware liefde. Dev doet zijn best om Charlie te helpen, en ze voelen zich steeds meer op hun gemak bij elkaar. Misschien zelfs wel meer nog dan in professioneel opzicht wenselijk is…

'Het charmeoffensief' van Alison Cochrun is een heerlijke romcom. Voor alle fans van 'Rood, wit & koningsblauw' van Casey McQuiston.


Wat een fijn en verfrissend boek om te lezen!

"In het boek staat inclusiviteit centraal. Je maakt kennis met veel verschillende mensen. Dev en Charlie hebben de hoofdrol, maar hun vrienden en collega’s maken ook hun opwachting in het boek. Juist deze vrienden en collega’s geven een extra dimensie aan het verhaal. Ze laten je zien hoe een omgeving je juist wel of juist niet kan steunen in moeilijke tijden. Deze twee kanten laten je soms vertederend, maar ook verontwaardigd naar de personages kijken."


@loraines_books
>