Colleen Hoover zomeractie

Ben jij nog op zoek naar een goed boek voor tijdens je vakantie? Een tweeluik die je meeneemt in een indringend verhaal? Maak dan gebruik van de Colleen Hoover zomeractie! Scroll naar beneden om de actie te bekijken.

DEZE ACTIE IS GELDIG VAN 1 JUNI T/M 31 AUGUSTUS

It ends with us

Colleen Hoover

It ends with us is dé aangrijpende TikTok-hit van Colleen Hoover, de internationale bestsellerauteur van Verity en Ugly love.

Lily wordt verliefd op de knappe neurochirurg Ryle. Hij is assertief, koppig en een tikje arrogant, maar ook gevoelig, briljant en dol op Lily. De opbloeiende nieuwe relatie brengt herinneringen terug aan Atlas, haar eerste liefde. Als hij weer in haar leven verschijnt, komt alles wat Lily heeft opgebouwd in gevaar. Dan komt het erop aan dat ze de kracht in zichzelf vindt om te zorgen dat de toekomst geen herhaling wordt van het verleden.

It starts with us

Colleen Hoover

It starts with us is een must-read van Colleen Hoover, de internationale bestsellerauteur van It ends with us en Verity.

Als Lily en haar ex-man Ryle een goed co-ouderschapsritme gevonden hebben, staat plotseling haar eerste liefde, Atlas, tegenover haar. Het leven heeft hem gevormd en hij heeft littekens, maar hij is Lily nooit vergeten. Lily is blij dat de tijd voor één keer in haar voordeel werkt. Als Atlas haar op een date vraagt, zegt ze meteen ja. Maar hoewel ze gescheiden zijn, is Ryle nog steeds een groot deel van Lily’s leven. En hij ziet Atlas niet graag met zijn ex-vrouw en dochtertje…

>