De gezellige boeken van Cathy Bramley

De Britse Cathy Bramley is een internationale bestsellerauteur van romantische komedies. Ze is altijd een fervent lezer geweest en verstopte haar boek onder het dekbed en las bij het licht van haar zaklamp. Met de Brightside Cove-serie veroverde Cathy ook absoluut de Nederlandse en Vlaamse lezersharten. Ze woont in een dorpje in het landelijke Nottinghamshire met haar gezin en hond Pearl.

Standalones

Als Nina's personage in een tv-serie overlijdt en ze in het nieuws komt met een paar blunders, slaat ze op de vlucht voor de paparazzi. Ze vertrekt naar Devon, waar ze een oude vriend ontmoet die wel wat hulp kan gebruiken bij het opstarten van zijn eigen bedrijf. 

Op zoek naar een plek om te wonen, ziet de Londense Lottie een vacature voor een managerspositie bij een lokale wijngaard. Lottie doet haar best om de wijngaard te redden, maar dat is moeilijker dan gedacht.

Verschijnt op 15 februari 2023!

Single Gina leidt een gemoedelijk en zorgeloos bestaan en gaat conflicten het liefst uit de weg. Zodra het grote landgoed samen met haar cottage verkocht dreigt te worden, is Gina vastbesloten om hier een stokje voor te steken. 

>