De hartverwarmende boeken van Holly Martin

Wie behoefte heeft aan hartverwarmende boeken over mooie plekken, knappe mannen en ijzersterke vriendschappen, kan terecht bij Holly Martin. In december verscheen het laatste deel in de Zussen van Jewell Island-serie, over een groep zussen die een hotel beginnen. Of ga langs in het dorpje Happiness. In de tweedelige serie leren we de vriendinnen Willow en Ruby kennen, die beide hun steentje bijdragen om het dorp wat op te vrolijken en onderweg meer vinden dan verfkwasten...

Als je terugverlangt naar warmere dagen kan je wegzijmelen bij de avontuurlijke standalone Een zomer om van te dromen, die eerder dit jaar verscheen! Of neem een kijkje bij de nieuwe serie van Holly die in 2023 zal verschijnen...

De Jewell Island-serie

De heerlijke feelgoodroman Het familiehotel van Sapphire Bay van Holly Martin gaat over Aria, die al haar hele leven op Jewel Island woont. Nu haar vader is overleden, is Aria genoodzaakt om het familiehotel te verkopen. Als de knappe Noah, een man die veel hotels opknapt, die zomer op Jewel Island verblijft, lijkt het een geschenk uit de hemel.

Clovers leven is compleet! Ze is weer terug op Jewel Island, runt het familiehotel met haar zussen en is dolgelukkig. Hoewel... er mist één ding. Een paar jaar geleden is ze bedrogen door haar ex en sindsdien heeft ze zich niet meer open durven stellen voor de liefde. 

Skye en Jesse kennen elkaar al jaren: ze zijn buren geweest, beste vrienden en ze waren zelfs kort getrouwd. Het contact is al een tijdje verwaterd, maar nu Skye met haar zussen het familiehotel op Jewel Island runt, komt ze Jesse weer tegen. 

Lyra, de hoofdpersoon in Zonlicht op Crystal Sands, droomt al haar hele leven van Jewel Island, en nu komt haar droom uit: ze vindt haar eigen cottage en een nieuwe baan. Tijdens een fietstochtje over het eiland valt ze van haar fiets aan de voeten van de knappe Nix, die haar direct te hulp schiet.

Als haar verloving wordt verbroken, besluit kunstenaar oey kerst op Jewel Island te vieren. De vonk slaat direct over tijdens Kits en Zoey’s ontmoeting, maar deze vonk behouden is lastiger dan gedacht, vooral omdat Zoey met een groot geheim rondloopt…

Het dorpje Happiness-serie

Willow, de hoofdpersoon in Het dorpje Happiness, heeft behoefte aan een nieuwe start. Haar relatie is net voorbij en iedereen in het dorpje waar ze woont, heeft er een mening over. Als Willow een advertentie ziet om een jaar lang gratis in het dorpje Happiness te wonen, lijkt het een droom. Ze pakt haar koffers en vertrekt.

Wanneer kerstliefhebber Ruby de kans krijgt om een winkeltje in Happiness te runnen dat het hele jaar kerstspullen verkoopt, hoeft ze niet lang over dat aanbod na te denken. Haar beste vriendin Willow woont er ook en tijdens Ruby’s bezoek in de zomer is ze al verliefd geworden op het kustdorpje.

De Bloesemboom-serie

Verschijnt in voorjaar van 2023!

Verschijnt in de zomer van 2023!

Verschijnt in het najaar van 2023!

Standalones

Een zomer om van te dromen gaat over Eva, die niet veel buiten de deur komt en het liefst in haar eigen bubbel blijft. Haar moeder was precies het tegenovergestelde: een vrije vogel die avontuur en spanning zocht in alle hoeken van de wereld. Als haar moeder overlijdt, vindt Eva een bucketlist die haar moeder nooit heeft kunnen voltooien.

>