Blogtour: De scherven

Na al jullie enthousiaste reacties en de superleuke blogtour voor Alles is nu, is het dan nu eindelijk tijd voor het nieuwe boek van Amy Giles. Volg vanaf 8 september 10 dagen lang onze bloggers tijdens de blogtour voor De scherven, een aangrijpend verhaal over de nasleep van een schietpartij.

De scherven

De buurt waar Jessica en Lucas wonen wordt in De scherven van Amy Giles opgeschrikt door een tragedie. In het jaar na de schietpartij, waarbij ze allebei hun broer verloren, begint Lucas met kickboksen en probeert hij de wereld mooier te maken met random acts of kindness. Jess zorgt voor haar depressieve moeder en doet haar best om rond te komen. Als Jess en Lucas elkaar ontmoeten, herkennen ze iets in elkaar. Ze ontdekken dat twee scherven elkaar misschien wel geluk kunnen brengen. Zolang ze elkaar geen pijn doen.

Deze aangrijpende YA+ is het tweede boek van Amy Giles dat in het Nederlands verschijnt, na het goed ontvangen Alles is nu.

https://kwanteinwonderland.com/blogtour-de-scherven-amy-giles/
Een emotionele achtbaanrit die je in één keer uitleest.

- Kwante in Wonderland

Het is een absolute aanrader voor iedereen die zijn hart eventjes lieflijk wil breken, wil sniffen boven een boek en even drama pur sang wil proeven.

- The Spine Breakers

Mijn reactie toen ik het boek uit had: “Mijn. Hart. Is. In. Scherven.” Dit is werkelijk een prachtig boek.

- Axellesbooks

Het is mooi, rauw, krachtig en hoewel ik geen tranen in mijn ogen had, heb ik nu al reacties gelezen van mensen die dat wel hadden.

- JudithBlogtSolo

Opnieuw zet Giles een ijzersterk verhaal over een heftig onderwerp neer. Het is realistisch, krachtig en ontroerend. Ik sloeg het boek met kippenvel dicht.

- About my Bookshelf

Met de scherven weet Amy Giles de lezers weer enorm te raken. Amy Giles heeft een fijne schrijfstijl en weet de lezers daarmee echt het verhaal in te sleuren. 

- Bookstamel

Ik was na Alles is nu al fan van Amy Giles, maar dit boek heeft dit alleen maar meer bevestigd. Wat een goed boek!

- Maartje Leest

Ik had al erg goede verwachting over het boek want (1) de flaptekst sprak me erg aan en (2) de positieve reacties op het vorige boek van Amy Giles. Toch heeft dit boek mijn verwachtingen overtroffen.

- BooksAndParis

Amy Giles weet de emoties zo sterk en puur op papier te zetten dat je meerdere keren een brok in je keel krijgt. Kippenvel is het eerste woord dat bij mij opkomt na het lezen van De scherven.

- Jenniferleest

Alle emoties zijn rauw, realistisch en puur en op sommige momenten druipt het verdriet van de pagina’s zonder dat het ook maar ergens overdreven of ongeloofwaardig wordt en dat is heel knap gedaan.

- Thrillers and more

>