Nieuwe boeken! Dit voorjaar bij Zomer & Keuning:

YES! De nieuwe voorjaarsbrochure van Zomer & Keuning is beschikbaar! Hieronder een verzicht vanalle boeken die we aankomend voorjaar uit gaan geven. Het wordt een tijd vol meeslepende romantiek, hartverwarmende romcom en hilarische feelgood. Vergeet je favorieten binnenkort niet te pre-orderen via onze webshop www.boekenwereld.nl.

Het stadspaleis aan het Spaarne

Keetje is nog jong als ze in een korte periode meerdere dierbaren verliest. Bij de notaris krijgt ze te horen dat ze het weelderige stadspaleis van haar tante in Haarlem erft. Dit nieuws zet de verhoudingen met haar opvoeders op scherp. Keetje vindt troost in haar innige vriendschap met haar gezelschapsdame Manon, wat verwarrende gevoelens oproept. Maar is Manon eigenlijk wel wie ze zegt dat ze is? En wat staat er in de brieven die ze haar heeft gestuurd?

Deze meeslepend inkijk in de achttiende eeuw door Marja Visscher is  gebaseerd op een waargebeurd verhaal.

Verschijnt: 8 februari 2023

De Patchworkfamilie

In De Patchwork familie van Cathy Bramley, leidt single Gina een gemoedelijk en zorgeloos bestaan en gaat conflicten het liefst uit de weg. Ze runt een kinderopvang vanuit haar gehuurde, knusse cottage aan de rand van landgoed The Evergreens. Zodra het grote huis samen met haar cottage verkocht dreigt te worden, is Gina vastbesloten om hier een stokje voor te steken. Hierdoor staat ze recht tegenover de knappe vreemdeling die de verkoop regelt. Gooien haar gevoelens voor hem haar plannen overhoop?

Verschijnt: 15 februari 2023

Podiumbeest

Een podiumkus haalt het verleden naar boven in dit nieuwe boek van Marjon Weerink.

Wanneer de 28-jarige Lisa de hoofdrol krijgt in de musical Belle en het Beest, schrikt ze als Alex haar tegenspeler blijkt te zijn. Alex… de jongen die zij genadeloos pestte op de basisschool. Ze voelt zich hier al jaren schuldig over, maar
excuses aanbieden gaat niet van een leien dakje. Wat ook niet helpt, is dat ze langzaam verliefd op hem wordt.

Verschijnt: 22 maart 2023


All the feels

Voor de liefhebbers van fan-fictie deze nieuwe meeslepende romcom van Olivia Dade!

Alexander is een acteur met geld en fans in overvloed. Maar als zijn rol als Cupido plots uit de serie wordt geschreven, stort hij in. Therapeute Lauren moet Alex weer op de been zien te krijgen. Hij zit echter niet op een babysitter te wachten en legt haar het vuur na aan de schenen. Maar hoe meer tijd ze samen doorbrengen, hoe sterker de aantrekkingskracht. Dan verliest Lauren haar baan en komt ze voor een lastige keuze te staan. Beschermt ze Alex of geeft ze zich over aan wat hij wil: de liefde?

Verschijnt: 12 april 2023

De strijd van twee koninginnen

Het verhaal van de populaire serie Blood and Ash van Jennifer L. Armentrout gaat verder in dit nieuwe deel. Casteel weet maar al te goed hoe sluw en slecht de Bloedkoningin is. Toch is hij verbijsterd als hij over haar gruwelijke daden hoort. Poppy is vastbesloten om de koning te bevrijden, maar heeft daarvoor de hulp nodig van de generaals van Atlantië. Beiden moeten alles in de strijd gooien om een einde te maken aan wat de Bloedkoningin is begonnen. Dat betekent dat Poppy in het reine moet komen met de profetie die ze al zo lang vreest. De profetie die laat zien wie ze werkelijk is.

Verschijnt: 5 april 2023

Luchtpost

Het zinderende slot van de Beachclub Esperanza-serie van Chantal Claassen.

Als ze kort achter elkaar haar baan, appartement én relatie kwijtraakt, besluit Babs haar vader te helpen bij het opknappen van een vervallen hotel in de buurt van Beachclub Esperanza. Een win-winsituatie, want zo is ze in de buurt van haar beste vriendin én kan ze het respect van haar vader verdienen. Ze krijgt hierbij hulp van rokkenjager Benjamin, de eigenaar van een strandtent, die zich graag met het hotel bemoeit. Al snel begint ze voor hem te vallen, maar kan ze hem wel vertrouwen?

Verschijnt: 26 april 2023

Wat als het echt is?

Het leven van therapeut Eliza is perfect. Tenminste, als je haar social media mag geloven. Als ze plots viral gaat met de meme ‘Slechtste Date Ooit’ begint haar Instagram-filter langzaam af te brokkelen. Ze ontmoet de knappe en onuitstaanbare Beck, met wie
ze een weddenschap aangaat. Zes maanden overleven zonder social media. De altijd eerlijke Beck leert Eliza de wereld te zien zoals hij écht is. Maar wil ze dat eigenlijk wel?

Onverwachte vriendschap doorbreekt muren in dit afsluitend deel Say Everything-serie van Roni Loren.

Verschijnt: 10 mei 2023

De bloesemboom vol dromen

Het begin van een nieuwe serie van Holly Martin die je meeneemt naar het prachtige Wishing Wood waar liefde in de lucht hangt! Twee maanden geleden beleefde Indigo een wilde nacht met een woest aantrekkelijke man. Nu staat ze bij hem op de stoep om te vertellen dat ze zwanger is. Er is echter één probleem: hij herinnert zich niet wie ze is.

Teleurgesteld door het besef dat die nacht samen zo weinig indruk op hem heeft gemaakt, besluit Indigo haar zwangerschap verborgen te houden. Maar naarmate hun band sterker wordt en ook haar buik groeit, wordt het steeds lastiger om haar geheim te bewaren…

Verschijnt: 31 mei 2023

Liefde en watermeloen

Ga mee naar zonnig Mexico in deze feelgood over kunst en liefde van Isabelle Paz Soldan!

Wie is toch de raadselachtige kunstenaar Sandia? Wanneer Laura in het restaurant van een museum voor moderne kunst gaat werken, raakt ze gefascineerd door zijn donkere kunstwerken. Sinds Sandia exposeert, loopt het storm in het museum. Stiekem is Laura zelf ook dol op schilderen, en in het restaurant ontmoet ze de interessante kunstcriticus Luuk. Uit gêne houdt ze haar hobby liever geheim voor hem. Al snel blijkt echter dat Laura niet de enige is met geheimen…

Verschijnt: 24 mei 2023


Let op! Omslagen en verschijningsdata zijn onder voorbehoud.

>