Elle & Darcy

Elle & Darcy

Alexandria Bellefleur bewijst zich met Elle & Darcy de nieuwe ster in romcomland! Na een verschrikkelijke date besluiten Elle en Darcy dat ze nooit meer afspreken. Ze zijn te verschillend: Elle is een dromerige Twitter-astrologe die op zoek is naar haar soulmate, Darcy is een no-nonsense actuaris die niet van verassingen houdt. Ze nemen afscheid, maar niet voor lang. Darcy wordt gek van haar bemoeizuchtige broer die matchmaker speelt en doet Elle een voorstel: tot oudejaarsavond doen ze alsof ze een relatie hebben. Daarna hoeven ze niets meer met elkaar te maken te hebben. Maar hoe eindigt het toneelstukje als de gevoelens echt worden?

Een heerlijk verhaal over twee vrouwen die mijlenver van elkaar afstaan, maar langzaam voor elkaar vallen. Elle & Darcy is de debuutroman van Alexandria Bellefleur.

Elle & Darcy verschijnt op 1 december 2020

Alexandria Bellefleur

Alexandria Bellefleur is auteur van hedendaagse feelgoodromans met een voorliefde voor een happy end. Ze schrijft het liefst over lieve mopperkonten en de opgewekte personages die hun leven veranderen. Haar speciale vaardigheden zijn onder andere het vinden van de beste Pad Thai in elke stad die ze bezoekt, het onthouden van gezichten maar geen namen, in slaap vallen in bioscopen en kalm blijven tijdens het lezen van vieze boeken.

In het najaar van 2020 verschijnt haar hartverwarmende queer rom-com debuut Written in the Stars. Een heerlijke verhaal over Elle, een dromerige Twitter-astrologe, en Darcy, een no-nonsense actuaris. Tot oudejaarsavond doen ze alsof ze een relatie hebben om van de bemoeizuchtige broer van Darcy af te zijn. Maar hoe eindigt het toneelstukje als de gevoelens echt worden? De Nederlandse vertaling Elle & Darcy verschijnt in december bij Uitgeverij Zomer & Keuning.

Ga jij mee met Elle en Darcy?

Volg onze bloggers tijdens de Elle & Darcy blogtour

>