Blogtour: Elle & Darcy

Dé romantische queer rom-com van het najaar komt er dan EIN-DE-LIJK aan! Op 1 december verschijnt bij ons Elle & Darcy, de debuutroman van nieuwe Z&K-auteur Alexandria Bellefleur over de gelijknamige meiden die in eerste instantie niks van elkaar moeten weten, maar uiteindelijk toch naar elkaar groeien. Volg onze bloggers tijdens de blogtour om alles over Elle en Darcy te weten te komen!

Elle & Darcy

Alexandria Bellefleur bewijst zich met Elle & Darcy de nieuwe ster in romcomland! Na een verschrikkelijke date besluiten Elle en Darcy dat ze nooit meer afspreken. Ze zijn te verschillend: Elle is een dromerige Twitter-astrologe die op zoek is naar haar soulmate, Darcy is een no-nonsense actuaris die niet van verassingen houdt. Ze nemen afscheid, maar niet voor lang. Darcy wordt gek van haar bemoeizuchtige broer die matchmaker speelt en doet Elle een voorstel: tot oudejaarsavond doen ze alsof ze een relatie hebben. Daarna hoeven ze niets meer met elkaar te maken te hebben. Maar hoe eindigt het toneelstukje als de gevoelens echt worden?

Een heerlijk verhaal over twee vrouwen die mijlenver van elkaar afstaan, maar langzaam voor elkaar vallen. Elle & Darcy is de debuutroman van Alexandria Bellefleur.

Ik ben erg positief over dit boek. Ik kan niets bedenken wat ik niet leuk vond, want ik heb er gewoon erg van genoten.

- Books.and.paper

Elle & Darcy is een heerlijk romantisch verhaal waarbij je hardop kunt lachen

- About my Bookshelf

Ik kan dus bijna niet anders dan Elle & Darcy van Alexandria Bellefleur aanraden om op je verlanglijstje te zetten voor de aankomende feestdagen!

- Magic of Books

Ik heb zo enorm genoten van Elle & Darcy. Met dit debuut heeft Alexandria Bellefleur de lat hoog gelegd, want wat kan zij schrijven!

- Favoritez

Ik heb genoten van Elle & Darcy en dit boek is echt perfect om helemaal in de kerstsfeer te komen. Alexandria Bellefleur heeft een prachtige, meeslepende schrijfstijl die je weet te raken.

- Dutchbookdragon

Een heerlijk verhaal met een bekende wending. De personages waren goed uitgewerkt en hadden diepgang.

- Turn the Pages

Het boek is zo ook zo hilarisch en fijn omdat ik helemaal fan ben van de personages. Ik hou van Elles dromerige blik en volharding en Darcys realistische blik.

- The Confession of a Book Nerd

Een zeer leuke toevoeging aan Elle & Darcy zijn de horoscoop fragmenten. Er staan er een aantal in en dat is heel erg fijn te lezen als afwisseling.

- Axellesbooks

Elle & Darcy is een heerlijk verhaal. Het heeft alles; humor, liefde, verdriet maar ook acceptatie. Een aanrader!

- Cup of Books

Alexandria Bellefleur legt de focus 100% op de plot en de personages. Daarnaast is er duidelijk veel onderzoek verricht naar astrologie.

- Anbookish

>