Happy in de Hofstad

De Franse Slag

Happy in de Hofstad #1

Fotografe Eva Boterenbrood is op zoek naar de liefde. Ze heeft een profiel aangemaakt op verschillende datingapps, maar helaas blijft haar zoektocht nog zonder succes. Ze verlangt vurig naar een reallife klik, maar dat wil maar niet lukken. In het restaurant van haar vader dat te koop staat, loopt ze de aantrekkelijke Fransman Lucien Lamoureux tegen het lijf. Hij werkt in een Amsterdams hotel, maar zou graag voor zichzelf beginnen. Lucien vraagt Eva of ze hem wegwijs wil maken in Den Haag. Is dit de ontmoeting waar Eva al zolang op hoopt?

De Franse Slag van Renée Olsthoorn is het eerste deel van de heerlijke feelgoodserie Happy in de Hofstad, over de leuke familie Boterenbrood.

De Franse Slag verschijnt op 29 januari 2021 als e-book en luisterboek.

Josefiens zevende hemel

Happy in de Hofstad #2

Na haar scheiding van Engelsman Benedict Barlow vertrekt Josefien Boterenbrood met haar dochtertje Penelope vanuit Engeland terug naar familie in Nederland, waar ze een eigen vegan patisserie wil beginnen. Josefien weet één ding zeker: ze wil voorlopig geen man in haar leven, en al helemaal geen Engelsman. Maar dan leert ze de aantrekkelijke Luke Lovegrow kennen, wéér een Engelsman. Josefien en Luke zijn totale tegenpolen. Hij is overtuigd vleeseter, zij al jaren vegan; hij conservatief en een tikkeltje seksistisch, zij progressief en overtuigd feministe. Kan er desondanks iets moois opbloeien tussen de twee? Een ding is zeker: aan vuurwerk geen gebrek!

Josefiens zevende hemel is het tweede deel van de grappige feelgoodserie Happy in de Hofstad van Renée Olsthoorn. Eerder verscheen in deze serie ‘De Franse Slag’.

Josefiens zevende hemel verschijnt op 4 februari 2021 als e-book en luisterboek.

Een serenade voor Gina

Happy in de Hofstad #3

Schrijfster Gina is een Amerikaanse met Italiaans/Nederlandse roots en woont in New York City. Jason, de liefde van haar leven, is twee jaar geleden door een noodlottig ongeval om het leven gekomen, en Gina kan hem maar niet vergeten. Tijdens een van haar dagelijke jogrondjes door Central Park ontmoet ze de Nederlandse Sven, een cellist en docent aan The Juilliard School of Arts. Sven wil Gina graag beter leren kennen, maar Gina is terughoudend. Ze ziet elke vorm van contact met Sven als verraad naar Jason toe. Ze probeert zich te focussen op het schrijven van haar nieuwe boek, maar Gina kampt met een writer’s block. Om haar te helpen biedt haar moeder Betsy haar een vakantie aan naar Nederland, om haar Haagse familie Boterenbrood te leren kennen. Geeft dit Gina meer inzicht in wie ze is en durft ze haar hart weer open te stellen voor de liefde?

Een serenade voor Gina is het laatste deel van de grappige en meeslepende Happy in de Hofstad-serie van Renée Olsthoorn.

Een serenade voor Gina verschijnt op 11 februari 2021 als e-book en luisterboek.

Renée Olsthoorn

Renée Olsthoorn is auteur, blogger en vertaler Engels en Frans. Na het behalen van de shortlist in de Harlequin Bouquet-schrijfwedstrijd in 2014 besloot ze verder te schrijven in het romanitsche feelgoodgenre. De Franse Slag was haar debuutroman. Inmiddels is dit uitgegroeid tot een driedelige serie, die nu bij Z&K verschijnt.

Volg de blogtours:

>