Kerstcadeautips

De feestdagen zijn wat ons betreft het moment om lekker te lezen. Of je nu cosy op de bank wegkruipt met de nieuwe Colleen Hoover of je favoriete romcom terwijl het buiten guur en donker is. Of dat je dat ene boek dat je al een tijd wil hebben onder de kerstboom vindt. Speciaal voor jullie hebben we de ultieme boeken voor de feestdagen op een rij gezet. Zet ze op je verlanglijstje of help een vriend(in) een nieuwe favoriet te ontdekken!

Mistletoe boven
Moonstoon Lake

Mistletoe boven Moonstone Lake – deel 5 van de Zussen van Jewel Island-serie – is een heerlijke feelgoodroman vol onverwachte liefde geschreven door Holly Martin. Als haar verloving wordt verbroken, besluit kunstenaar Zoey kerst op Jewel Island te vieren. Zoey is gelukkig al snel over haar relatie heen, maar Kit heeft meer moeite met zijn mislukte huwelijk. Zijn ex is meerdere keren vreemdgegaan en dit vat hij erg persoonlijk op. Wanneer Kit en Zoey elkaar ontmoeten slaat de vonk direct over, maar deze vonk behouden is lastiger dan gedacht, vooral omdat Zoey met een groot geheim rondloopt…

It starts with us

It starts with us van bestsellerauteur Colleen Hoover is het vervolg op haar TikTok-hit It ends with us, het aangrijpende liefdesverhaal van Lily en Atlas. Voor het verhaal van TikTok-hit It ends with us begon het allemaal met Atlas, de eerste liefde van Lily waarvan ze dacht dat ze hem nooit meer zou zien, maar die toen plotseling weer voor haar stond. Het eerste deel werd een gigantisch succes, mede door de massale reacties van fans op TikTok. In It starts with us ontdek je het aangrijpende verhaal van fan-favorite Atlas én gaat het verhaal verder... It ends with us nog niet gelezen? Bestel hem hier!

Kerst met Evie (E-only)

Nicola May vertelt in de novelle Kerst met Evie het bijzondere verhaal van de Londense Evie. Twee dagen voor de kerst biecht haar vriend op dat hij een een affaire heeft en bij haar weggaat. Evies hart is gebroken en ze besluit haar verdriet te verdrinken met haar beste vriendin Bea. In de pub komt ze de vriendelijke Greg tegen, die toevallig hoort dat Evie geen plannen heeft voor de kerst. Hij runt een daklozenopvang en kan tijdens de koude wintermaanden een extra paar handen gebruiken. Evie besluit op zijn a anbod in te gaan. Hier ontmoet ze Yves, een vriendelijke dakloze. Evie voelt zich meteen op haar gemak bij de man en ze spreken samen meerdere keren af in de decembermaand. 

Uit bloed en as

Uit bloed en as van Jennifer L. Armentrout gaat over Poppy, die nooit zeggenschap heeft gehad over haar eigen leven.De hele toekomst van het rijk rust op haar schouders, want ze moet tijdens haar Ascension waardig worden bevonden door de goden. Hoe kan ze ooit aan die verwachtingen voldoen? Dan ontmoet ze Hawke, een bewaker die ervoor moet zorgen dat Poppy haar Ascenion zal volbrengen, én iemand die haar hoofd en hart totaal op hol brengt.

Armentrout won met dit boek de Goodreads Choice Award Best Romance 2020. Lees ook de vervolg-boeken Rijk van vlees en bloed, Kroon van gouden beenderen en Schaduw in het vuur.

De kerstbachelorette
(E-only) 

Lisanne Stam neemt je in De kerstbachelorette mee naar Duitsland voor een knotsgekke kerstmarkttrip, dus buckle up and enjoy the ride… Kiki heeft trouwplannen met haar Joep, maar haar vriendinnen Fien, Kim, Samara en Brecht hebben voor het zover is héél andere plannen met haar. Ze nemen haar mee naar Duitsland om haar vrijgezellenfeest te vieren in kerstmarktsferen. Onderweg gaat het al mis als de auto het begeeft en Fien ontdekt dat hun hotel niet in Dresden is, maar in een of ander vaag stadje drie uur daarvandaan – en dat is nog maar het begin. Bereid je voor op een hilarische én hartverwarmende kerst.

Het geschenk van Happiness

Het geschenk van Happiness is een warme feelgoodroman van Holly Martin. Wanneer kerstliefhebber Ruby de kans krijgt om een winkeltje in Happiness te runnen dat het hele jaar kerstspullen verkoopt, hoeft ze niet lang over dat aanbod na te denken. Haar beste vriendin Willow woont er ook en tijdens Ruby’s bezoek in de zomer is ze al verliefd geworden op het kustdorpje. Maar ze is die zomer niet alleen gevallen voor het dorpje. De charmante kunstenaar Jacob maakte haar tijd in Happiness ook heel bijzonder. Ruby probeert zich te focussen op haar winkeltje, maar dat is nog niet zo makkelijk... 

>