Lang leve being single!

SINGLES DAY komt er weer aan! Speciaal daarom zetten we een aantal boeken in het zonnetje waarin het vrijgezellen bestaan gevierd wordt! Deze boeken zijn vol personages die, om wat voor reden dan ook, single zijn. En vooruit, sommige vinden aan het einde van de rit hun ware liefde, maar daar kunnen we stiekem ook erg van genieten. Verwen jezelf met deze heerlijke feelgood boeken op de dag die in het teken staat van jou!

De mannenmaker

De mannenmaker van Petra Kruijt is een feelgoodroman over verandering en het weer vertrouwen hebben in jezelf. De mannenmaker heeft geen relaties, maar projecten: ieder halfjaar pikt ze een kansloze man op met de bedoeling hem te transformeren tot een gewild exemplaar. Dat is haar al meer dan twintig keer gelukt. Wanneer ze ineens geen man meer kan vinden, begint ze te twijfelen. Is de vijver leeg aan het raken? Is ze te kritisch geworden? Of is er misschien meer aan de hand?

De mannenmaker is een eerlijke roman over (zelf)vertrouwen en het geloven in jezelf. 

Welkom in Ferry Lane!

De 33-jarige Kara droomt van een opleiding tot bloemist. Ze kan haar alleenstaande vader echter niet in de steek laten en dus kiest ze voor the next best thing: bloemen verkopen op de markt. Als er meerdere dingen gebeuren die Kara’s leven op z’n kop zetten, ontdekt ze dat je er niet voor anderen kunt zijn als je er niet in de eerste plaats voor jezelf bent. De hoofdpersoon in dit eerste deel van Nicola May's feelgood serie verbreekt haar ongelukkige relatie en besluit dat ze voorlopig genoeg heeft van mannen. Alle knappe gasten die in haar kersverse Airbnb langskomen maken dit echter lastig... 

We hebben een aantal exclusieve gesigneerde exemplaren beschikbaar! 

Mr. Swipe Right

De verlegen Cali besluit om na een verbroken huwelijk een profiel aan te maken op een datingapp. Als Tinder-maagd verkent ze haar opties en ze stapt steeds verder uit haar comfortzone. Cali heeft het erg leuk, maar ze is op zoek naar meer dan alleen een leuke tijd. En als ze dat vindt, durft ze haar gebroken hart dan opnieuw open te stellen?

Mr. Swipe Right is een heerlijke hedendaagse feelgood waarin liefde verder gaat dan alleen oppervlakkige aantrekkingskracht.

Betoverend Toscane 

Zeven Nederlandse vrouwen gaan in Betoverend Toscane van Annemartien Berkelaar op beeldhouwcursus op een landgoed in Italië, ieder met een ander doel. Zo is er de 28-jarige Chloë, op zoek naar de liefde van haar leven, terwijl de 35-jarige Baukje juist vlucht voor haar opdringerige ex. Fenna kampt met een legenestsyndroom en Suzan verloor onlangs haar man, waardoor ze haar zin in het leven kwijt is. Tot slot is er Anouk, die niets liever wil dan haar hart volgen, maar nog koudwatervrees heeft.

In deze feelgoodroman worstelen de vrouwen met zichzelf en hun liefdesleven.

Liefde en ananas

Anna is net dertig, maar is bepaald nog niet waar ze wil zijn. Ze is al jaren niet verliefd geweest, woont in een studentenflat en kan op haar werk niet doorgroeien. Via dat werk ontmoet ze wél een aantal leuke mannen. Tenminste, dat denkt ze, want ze ontdekt helaas al snel dat er telkens weer wat mis mee is. Of is er is soms iets mis met háár?

Isabelle Paz Soldan schrijft in Liefde en ananas grappig en herkenbaar over het leven van een single dertiger.

De laatste brief 

Rebecca Yarros is terug met De laatste brief, een aangrijpende feelgoodroman over een kick-ass single mom. Ella werd op haar negentiende moeder van een tweeling en runt nu, vijf jaar later, een bed & breakfast. Ze heeft per brief contact met Beckett, die met haar overleden broer in het leger zat. Dan komt Beckett zonder dat ze het weet terug van uitzending en gaat hij in haar B&B logeren om haar te helpen. Zij moet daar niets van hebben, ze kan het toch wel alleen? Maar haar kinderen zijn gek op hem.

In De laatste brief laat Rebecca Yarros zien dat hoe sterk je ook bent, de liefde vaak nog sterker is.

>