Blogtour: Ik hou je vast

Marina Folkers fans opgelet! Op 6 oktober verschijnt Marina's nieuwe boek, Ik hou je vast, en speciaal daarvoor heeft ze weer een bijzondere alternatieve blogtour georganiseerd. Deze keer is het dus geen "normale" blogtour waarbij alle bloggers hun recensie delen. Ze delen allemaal iets supertofs bij het boek, denk daarbij aan een woordzoeker, quotes en een ABC. Het belooft weer een bijzondere blogtour te worden. Ga jij mee naar Londen met Millie, Ethan en onze bloggers?

Ik hou je vast

Ik hou je vast van Marina Folkers is een aangrijpende feelgoodroman over een heftig thema. Millie woont in Londen, waar ze een appartement deelt met haar beste vriendin en werkt voor The Guardian. Een relatie heeft ze niet, maar verder heeft ze een leuk leven. Eén keer per jaar, op haar verjaardag, staat ze zichzelf toe terug te denken aan Ethan, de man die haar hart gebroken heeft. Millie zit met te veel vragen om hem helemaal los te kunnen laten. Als ze voor haar werk een artikel mag schrijven over een bedrijf waar Ethan werkt, denkt ze dat dit de manier is om weer met hem in contact te komen. Maar Ethan doet net alsof hij haar niet kent.

Marina Folkers' Ik hou je vast is een prachtig verhaal dat je niet onberoerd zal laten.

Je wil het liefst in het boek kruipen om Millie en Ethan te helpen en ze een hart onder de riem te steken. 

 - Soraya's Bookshelf

Marina is in staat om werkelijk in de huid van de personages te kruipen. Ze schrijft met veel empathie.

 - Books & Words

Lieve Millie, Vriendschap is een groot goed.

- Boekenbeschrijfster

5. JAAA!! Ga voor Sam, Millie. Ga voor Sam!

 - Elinewildelezen

Ik heb voor jullie iets heel leuks. Tenminste als je een beetje van puzzelen houdt en Ik hou je vast wil winnen.

- Bookstamel

A = Aangrijpend Marina snijdt in dit verhaal een Aangrijpend onderwerp aan, het zal je als lezer niet onberoerd raken. De impact van het onderwerp laat Marina zeer sterk naar voren komen. Mijn complimenten

- Mustreads or not

Ik heb lang en hard nagedacht over wat voor creatiefs ik voor deze blogtour kon gaan doen. En terwijl ik erover nadacht bleef één scène telkens weer in mij op komen.

- Reviews & Roses

Ik heb vaak momenten gehad dat ik in het boek wou kruipen en de personages een knuffel wou geven. Millie en Ethan hebben een plekje in mijn hart gekregen en dit is een boek wat nog lang zal blijven hangen.

 - Femleest

Ik hou je vast is van begin tot eind een verhaal dat je aangrijpt en dat je echt aan het denken zet.”

- In de boekenkast

Ik heb het verhaal in ieder geval gelezen met een dikke brok in mijn keel.

- Biebmiepje

Meer lezen van Marina Folkers?

>