Misschien nu

Misschien nu

Misschien #2

Ridge en Sydney zijn eindelijk samen, maar Maggie – Ridge’ ex – staat er nu alleen voor. Ze geniet van haar vrijheid, maar moet ook dealen met haar taaislijmziekte. Maggie besluit een bucketlist te maken om alles uit het leven te halen. Punt 1 op de lijst: skydiven. Daar ontmoet ze Jake, een adrenalinejunkie, precies wat Maggie wil én nodig heeft.

Colleen Hoover schreef Misschien nu in samenwerking met muzikant Griffin Peterson, die ook voor dit deel in de serie een exclusieve soundtrack maakte.

Verschijnt op 15 september

Colleen Hoover

Colleen Hoover’s liefde voor schrijven begon al op jonge leeftijd. Als vijfjarig meisje schreef ze al haar eerste verhaaltjes waarbij ze aangemoedigd werd door haar moeder. Toch koos ze niet meteen voor een carrière als auteur. Voordat ze doorbrak met één van haar titels was ze werkzaam in het maatschappelijk werk en als docent. De inspiratie voor haar eerste boek haalde ze uit toneelstuk Cheaper by the Dozen.

Colleen Hoover gaf haar eerste boek uit in eigen beheer en had daar zoveel succes mee dat ze nu een nr. 1 New York Times-bestsellerauteur is. Ze schreef al negentien romans en novellen die vooral in de categorie New Adult en Young Adult vallen, maar ze bracht ook al een psychologische thriller uit.

Soundtrack

Net als bij Misschien ooit heeft Colleen Hoover voor Misschien nu weer samengewerkt met componist Griffin Peterson. Ze hebben samen een prachtige afspeellijst samengesteld / gecomponeerd die perfect aansluit bij het boek. Zet de afspeellijst aan tijdens het lezen voor een ultieme leeservaring of luister de afspeellijst afzonderlijk van het boek. Het is prachtige muziek waar je heerlijk bij kunt wegdromen.

Blogtour

Volg onze bloggers tijdens de blogtour voor Misschien nu

>