Blogtour: Misschien nu

Het is eindelijk zo ver! Het langverwachte tweede deel uit de Misschien-serie van Colleen Hoover verschijnt op 15 september. Om dat te vieren hebben we bij Uitgeverij Zomer & Keuning weer een toffe blogtour georganiseerd met tien enthousiaste bloggers die staan te popelen om dit prachtige boek te lezen en te recenseren.

Misschien nu

Ridge en Sydney zijn eindelijk samen, maar Maggie – Ridge’ ex – staat er nu alleen voor. Ze geniet van haar vrijheid, maar moet ook dealen met haar taaislijmziekte. Maggie besluit een bucketlist te maken om alles uit het leven te halen. Punt 1 op de lijst: skydiven. Daar ontmoet ze Jake, een adrenalinejunkie, precies wat Maggie wil én nodig heeft.

Colleen Hoover schreef Misschien nu in samenwerking met muzikant Griffin Peterson, die ook voor dit deel in de serie een exclusieve soundtrack maakte.

Als Colleen Hoover fan een mustread, maar als je de Wacht op mij serie van Jennifer L. Armentrout leuk vond, dan is deze serie ook zeker een aanrader!

- Books and Dreams

Ik heb echt genoten van Misschien nu en het voelt echt alsof je afscheid hebt genomen van goede vrienden, jammer! 

- Favoritez

Misschien nu is een verhaal van Colleen Hoover zoals we van haar gewend zijn. Romantisch, rauw en meeslepend.

- Bright Bue Books

Kortom; dit is een hele waardevolle afsluiter. Een afsluiter die ik nog lang met mij mee zal dragen en die een plekje in mijn top 3 van mijn favoriete Colleen Hoover boeken krijgt.

- La Bella Fleur

Misschien nu raakte mij op een manier dat alleen Colleen Hoover dat kan. Alsof er iemand een warme deken om je heen legt, als je net uit een ijskoud bad komt. 

- Leesmee

Een prachtig en ontroerende toevoeging aan de serie waar iedereen op heeft zitten wachten.

- My Winged Books

CoHo doet wat ze goed doet! Ons laten verlangen naar nog veel en veel meer!

- Kwante in Wonderland

Ik heb ontzettend genoten van het boek met zelfs een beetje kippenvel op het einde.

- Cup of Books

Maar dat neemt niet weg dat dit boek een must-read is voor iedereen die verliefd is geworden op Misschien Ooit.

- Review and Roses

Ik denk dat ik dit boek daarom zo enorm waardeer. Geen poespas, geen overdreven problemen, maar gewoon het leven zoals het zou kunnen zijn.

- Books and Paper

>