Misverstand-serie

De Misverstand-serie is 100%Nederlandse feelgood van topauteur Lis Lucassen. Het eerste deel van de serie, Misverstand in de middle of nowhere, schreef ze oorspronkelijk als volgverhaal op Facebook. Dat beviel zo goed dat ze het in boekvorm uitgeeft en er twee complete delen op laat volgen: het tweede boek Misverstand in de urban jungle en tot slot Een sky high misverstand. Laat je meevoeren naar de Achterhoek, Amsterdam en de tropen in deze heerlijke feelgoodserie!

Misverstand in de middle of nowhere

Misverstand #1

Misverstand in de middle of nowhere van Lis Lucassen gaat over Dorothee, die de boerderij van haar opa erft in de Achterhoek. Ze is net haar baan kwijt en haar relatie is uit, dus de dertig dagen die ze er volgens de notaris van haar opa moet doorbrengen, zijn geen probleem. Totdat ze erachter komt dat er al iemand in die boerderij woont. En dat die iemand echt heel leuk en aantrekkelijk is. Terwijl zij en Wes een maand lang op elkaars lip zitten en allerlei dorpsbewoners zich met haar leven komen bemoeien, moet Dorothee ook nog een plan maken voor ná die maand. Ze begint een bakvlog waarin ze recepten van haar oma klaarmaakt, tot groot vermaak van Wes.

Met dit eerste deel van een nieuwe feelgoodserie slingert Lis Lucassen niet alleen haar hoofdpersoon, maar ook de lezer naar de middle of nowhere. Een roman om van te smullen.

15
Days
07
Hours
37
Minutes
16
Seconds

Lis Lucassen

Olga Hoekstra (1980) werd geboren in Leeuwarden en verhuisde na haar studies Rechten (2003) en Journalistiek (2006) naar Twente. Zij werkte jarenlang als redacteur en adjunct-uitgever bij nonfictie-uitgeverij Wolters Kluwer. In 2013 debuteerde zij in eigen beheer met de thriller Dodenweg. In 2014 won het boek de Coffee Company Book Award. In datzelfde jaar stond het boek op de shortlist voor Beste Debuutthriller van Hebban.nl. In 2015 debuteerde Olga opnieuw, dit keer onder pseudoniem Lis Lucassen met Hitte. Het boek kan worden gezien als de eerste echte New Adult van een Nederlandse auteur. Olga woont met haar gezin (drie dochters, 2 katten en 1 echtgenoot) in Enschede, de HQ van Tinteling Romance. Bij Uitgeverij Zomer & Keuning heeft Olga onder het pseudoniem de California Campus en Radio Romance series geschreven. In 2020 verschijnt het eerste deel van haar nieuwe feelgood Misverstand-serie!

De Misverstand-serie!

Misverstand in de middle of nowhere

Misverstand in de urban jungle

Een skyhigh misverstand

>