Misschien nooit is nu verkrijgbaar!

05-07-2016

9789401907804Heb jij ook zo genoten van het verhaal van Sydney en Ridge in Misschien ooit? En heb jij je sindsdien ook altijd afgevraagd hoe het nou eigenlijk zat met Warren en Bridgette? Goed nieuws! Het romantische e-book Misschien nooit met Warren en Bridgette in de hoofdrol is inmiddels verkrijgbaar. We kunnen alvast verklappen: de vonken springen er vanaf! Let op: Misschien nooit is e-book only!

Over Misschien nooit
Misschien nooit van Colleen Hoover is een liefdesverhaal – al zou je het ook een lustverhaal kunnen noemen – vanuit het mannelijk perspectief van Warren. Hij is zo’n type waar we niet op willen vallen, maar het gebeurt tóch. Warren is namelijk een tikje vuig, een tikje uitgekookt en een tikje… nou ja, meer dan een tikje knap. De perfecte match voor Hooters-serveerster Bridgette, die ook niet op haar mondje is gevallen. Misschien nooit is een must-read voor alle fans van Colleen Hoover en vooral Misschien ooit.

Over Colleen Hoover
Colleen Hoover is een Amerikaanse New York Times-bestsellerauteur en een topper in het new adult-genre. Haar romans blinken uit in originaliteit, zoals keer op keer blijkt uit de lovende recensies!

Misschien nooit | Colleen Hoover | eISBN 9789401907804 | ca. 99 pagina’s | €4,99 | is reeds verschenen

>