Verhalen van Garriet Jan en Annegien als e-book

13-07-2016

Onder het pseudoniem Havanha schreef Hendrik van Heerde, hoofdredacteur van het Kamper Nieuwsblad, stukjes over Garriet Jan en zijn vrouw Annegien. In totaal verschenen tien boekjes met verhaaltjes, die later samengevoegd werden in de omnibussen Vijfling 1 en Vijfling 2.

Speciaal voor alle liefhebbers zijn de 10 delen met de oorspronkelijke omslagen nu als e-book verkrijgbaar via alle online (boekhandels)kanalen.

GarrietJan-titels

De hilarische belevenissen van Garriet Jan, zijn vrouw Annegien en de ‘zunige neve’ Hendrik Jan van de Beulakker, spelen zich af in en rond de Kop van Overijssel en zijn geschreven in dialect. Dat Garriet Jan en Annegien nog altijd populair zijn, bewijst het bronzen beeld van Garriet Jan en Annegien, dat in opdracht van de gemeente Steenwijkerland en Belangen Vereniging Vollenhove Stad is gemaakt. Dit beeld wordt op 24 augustus a.s. feestelijk onthuld in het centrum van Vollenhove. Eerder dit jaar trok de productie Garriet Jan en Annegien, de musical, al volle zalen.De volgende titels zijn als e-book verkrijgbaar, voor € 7,99 per e-book:

1.      Garriet Jan als vrijgezel
2.      Garriet Jan en Annegien
3.      Nieuwe avonturen van Garriet Jan en Annegien
4.      Hendrik Jan van de Beulakker
5.      Garriet Jan op volle toeren
6.      Garriet Jan één averecht
7.      Het bonte leven van Garriet Jan
8.      Garriet Jan en Annegien weerom
9.      Ikke en de vrouwe zei Garriet Jan
10.  Garriet Jan van tienen klaar

 

>