48 uur deal: Weerzien in Italië en De kleur van Colarado

04-11-2021

De komende 48 uur zijn er weer twee titels in prijs verlaagd! Van €9,99 naar €2,99. Ben je de donkere dagen nu alweer zat dan kan je met deze deal reizen naar het zonnige Italië van Eva de Wit of helemaal naar het robuuste Colarado van Rebecca Yarros. Deze deal is geldig op 4 november en 5 november.

Weerzien in Italië 

Dani en Lucia komen erachter dat hun moeder de waarheid voor hen verzwegen heeft: ze zijn eigenlijk halfzussen! Ze vertrekken met z'n tweeën naar Italië, op zoek naar Lucia’s vader.

Na twee zomers in Frankrijk neemt Eva de Wit haar lezeressen mee naar Italië met ‘Weerzien in Italië’. Die reis maakt ze aan de hand van de twee zussen Dani en Lucia, die in hun familiegeschiedenis duiken. Eva de Wit ontrafelt langzamerhand het geheim van hun moeder, met veel gevoel voor humor en sfeer. En dat er sfeer is, is evident. Het is tenslotte Italië! Weerzien in Italië is een heerlijke opvolger van Een huis in Frankrijk en Een zomer in Frankrijk

De kleur van Colarado

Camden Daniels, de hoofdpersoon in De kleur van Colorado van Rebecca Yarros, zou zijn verleden het liefst achter zich laten. Zes jaar geleden keerde hij terug van het slagveld zonder zijn jongere broer. Niemand in zijn thuisstad Alba in de Amerikaanse staat Colorado kon hem dat vergeven, vooral zijn vader niet. Dus vertrok Camden – voorgoed. Of dat dacht hij tenminste. Want als zijn vader begint te dementeren, heeft hij geen keus. Hij gaat terug naar huis. Terug naar het verraad, terug naar de pijn én terug naar Willow, de vrouw die hij nooit heeft kunnen vergeten. De kleur van Colorado is een aangrijpend verhaal over oorlog, alzheimer, maar boven alles liefde. Rebecca Yarros schreef eerder de succesvolle Flight & Glory- en Renegades-series, en de standalone De laatste brief.

>