Download: auteursbrief Alexandria Bellefleur

15-12-2021

Speciaal voor de verschijning van Londen & Seattle volgende week, heeft auteur Alexandria Bellefleur een brief geschreven voor haar Nederlandse lezers! Deze brief hebben wij mooi in stijl van het boek opgemaakt en kan je vandaag downloaden!

Wij vinden het supertof dat Alexandria deze leuke brief voor jullie heeft geschreven. Wij zijn enorm enthousiast over Londen & Seattle en hopen dat met deze brief jij ook zo enthousiast over het boek zult zijn!

Je kunt de brief hieronder als PDF downloaden en zelf uitprinten.

Voor nu wensen we je veel leesplezier met de brief en natuurlijk met Londen & Seattle!


Londen & Seattle

Written in the Stars #2

Londen & Seattle van Alexandria Bellefleur gaat over Brendon, die volledig gelooft in de liefde. Hij heeft een datingapp gebouwd en is ervan overtuigd dat de ware ergens rondloopt, ook al heeft hij haar nog niet ontmoet. Of toch wel? Als de beste vriendin van zijn zus onverwacht naar Seattle komt, maakt zijn hart een sprongetje. Hij was als jongen al verliefd op Annie. Annie daarentegen is niet op zoek naar liefde. Na verschillende slechte ervaringen gelooft ze er niet meer in. Het enige probleem is dat ze zich tot Brendon aangetrokken voelt. Heel erg zelfs.

Londen & Seattle van Alexandria Bellefleur is het tweede deel in de Written in the stars-serie en de opvolger van Elle & Darcy.

Londen & Seattle verschijnt op 21 december 2021!

>